Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko ocekivao nesto drugo? Cega se pametan stidi, idiot se time ponosi...
Kazni za ratni zlocin se moze odsluziti ali si zauvjek sramota ljudskog roda. Takav ljudski izrod je bio na celu srpskog "ponosä"". Laz, laz i samo laz.
Vidi klempe...vidi klempe...pravi gicojeb!
Auuuu, brate, zar bas, ne jednu, nego TRI atomske bombe?
Idiotska srpska genocidna kamarila još jednom je pokazala i dokazala o kakvim luđacima i fašistima se radi,bruka i sramota za sve one širom svijeta koji i riječ ili slovo mogu povjerovati četničkim zlikovcima sa jednim debilnim fašistom vučićem na čelu.
Opet će ih Ameri tomahavkirati sa jadrana osjećam to, daj bože što prije i obilnije nego prošli put!😁
Srbi su najgori narod na Balkanu cast izuzetcima, trbaju biti istrebljeni ili baceni u okove
Bitnije je sta Nurkic nosi na majici...jel tako srbende moje debilne!
Sta očekuješ od nepismenih,krezubih koljaca?
Sve nesto uzainat bez ikakve dobiti osim jeftinih politickih poena.
Svi su nastali od srba, cak i vanzemaljci sa syiriusa! Eto, to je dovoljno za cuti da shvatis na nema niti jednog pametnog srbijanca.
meni je vise upadljiv bio krmojeb iz Laktasa i qurava/trandza.
Ne zna Dzikan sta znaci stid.
Oni nisu slavili dan pobjede nas fašizmom, nego su obavili komemoraciju za poginule fašiste četnike i Nedićevce.
Nakaradna politika srbije i Sanu moze samo stvoriti ovo sto imamo na balkanu ..da fashisti proslavljaju dan pobjede nad fashizmom ..
99 % su njih Lazarevici..
To su ti moj ambasadore gigabudale !! Pokušavaju izbrisati fašističku prošlost, jer su fo 1944-te skoro svi bili chetnici. Al jbg, imaju knjige, zapisi, fotografije.....