Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba te smjenit. Šta si uradio za BiH? Ambasador BiH radi za Srbiju. Treba ti jebat nanaru.
pa vecina ambasadora BIH koji su iz reda srbskog naroda rade ko i on ima naravno mnogo i hrvatski takvi al nisu svi,znaci od Bosne imaju platu penziju i jos mnogo ostaloga a vamo rade u interesu rs i srbije i tako,kod mnogih uopce ne vise zastave BIH u kancelarijama na stolovima nego hrvatske i rs
Dokiću srbendo,uz tebe smo.kome smeta jak Dokić.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
izvini mile necu te vise zvati bitangom, nek si ti smjenio sve ove takozvane ambasadore koji su radili protiv BiH.
Najlakśe je bilo se sa srbima dogovorit i poslove zavrśavati.
pa nisu traktoristi ni potrebni pismeni i obrazovani ljudi.njemu treba Pink klijentela sitnog zuba.koja zna da zapjeva i da popije sve ostalo je manje bitno.
Dodik zabija autogolove, a da ni ne zna. Sto je najgore skida dres, publika je u transu, a dobio je i zuti karton. Slucajnom posmatracu nista nije jasno.
dodik 20 godina nije izašao iz banjaluke i sad kad je dosao u sarajevo nista mu nije jasno, konto on jos predstavlja rs pa donio i zastavu ali brzo ga opalio hladan tus i shvatio da mora biti pod zastavom bih i slusati himnu i klanjati se zastavi bih. one što on naziva izdajnicima su to shvatili a ubrzo ce shvatiti i dodik pa ce i on isto tako biti izdajnik.
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Našao firmu da kupi ulje iz Modrice,pa šta je ovo ljudi
Pa zašto ne pišete o veleposlanicima koje je Sejdo Komšić smjenio samo zato što su Hrvati.
Pas te iebo, ovog treba uhapsiti jer je samo radio za tzv. RS, a ne za interese cijele države, što mu je u opisu posla. Pa nije entitetski ili etnički ambasador, mamu vam svima iebem...
Tuhma,.malo pristojnosti ne bi falilo, jebi se ti
@lyon57 Izvini, u pravu si, prestajem!
Kad Tata kaže da se vratiš u selu iz kojeg si došao nema ti druge
Sad crvči ko zaprška a znao je da Dodik stavlja samo podobne I one koji bi ambasade BIH poistovjećivali sa Srbijom. Očito je bio premalen srbin da bi ostao na tom mjestu a I zastavu rs-a nije stavio na ambasadu.I djeca u skolama moraju imat zastavicu na pernici, ruksaku, opremi za fizicko, na pidzami I sl.
"Dovođenje u pitanje mog patriotizma, profesionalne kompetentnosti ili opredijeljenosti Republici Srpskoj shvatiću kao ličnu uvredu i javni atak na mene i moju porodicu. Primite izraze mog dubokog poštovanja.” yebo ti dodik nanu podanicku, sta mu se izvinjavas, nisi bio ambasador ni srbije ni rs nego ambasador bih. koje picckurine, jos mu duboko postovanje odaju, ne smiju ni svoj stav imat...
A i klix je qurac. Bolje pustite prilog iz Čajniča
Tanko je to Dokiću za titulu Miletovog vazala, gdje je na tom spisku lista Miletovih glasača u tvom posjedu.
Sjaši ba valja mrijet, nečemo te na feltragama nosit na poso.
pa ti si ambasadore zapravo sve radio za eRS a ne za drzavu BiH za koju bi trebao da radis, treba pokrenuti tvoju odgovornost