Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite te privatne fax otpade po lakalnim zajednicama ko je ovo pustio uopste da se osniva na svakom cosku i svako ima diplomu fuj
samo da jos osmica otvori privatni fakultet...dok je u zatvoru bio...dilanje kokaina mu drugi preuzese...
NiPotizam na djelu, ni malo me ne iznenađuje ako je talijanska mafija printala diplome na fakultetu NiPadije. Svi portali su prešutili ono šta je Avdo Avdić objavio za Edina Gačanina Tita i NiP, nije vrijedno pisati jer će admin opet obrisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I trenutno direktor za investicije Vodovoda u KS je završio za godinu ovaj fax u Goraždu.
Zadatke pred profesorima prepisivali niko lekcije nije naucio 😂
Gledam dosla Sipa parkirala pred zgradu fakulteta, policija im napisala kazne za parkiranje 🤣
IDEEE TRAVNIK IDEEE
Cosa Nostra
Brate, nije posteno da oduzimate posao ovima iz Hercegovine/Skutorije i onih 5 kanton odakle ce se birati hrvatski clan Predsjednistva🤔😱Oni su tu, sto je je, eksperti👍Pocevsi od Sveucilista u Mostaru, pa imamo odmah 20-tak km preko Zovnice i dodjemo u jedan pitoreskni gradic Listica😂😱
Diplome su najmanji problem. Sta je sa takozvanim strucnim ispitima, sa onim koji su PO ZAKONU validni, a po zdravom razumu i bilo kakvoj moralnoj etici apsolutno neprihvatljivi? Kada ce drzavni ispit biti DRZAVNI i ako je vec entitetski, kada ce biti o ostrano priznat? U FBiH priznaju LAZNE strucne ispite KUPLJENE u Banjaluci, dok u RS ne priznaju strucne ispite iz FBiH od kojih je realno dobar dio posteno polozen, mada je i toga sve manje. Odgovara uhljebima.
Ko ima para moze zavrsiti sta zeli na ovakvim fakultetima
Greska,imam diplomu iz Gorazda al sve znam,evo odgovarat cu dajte mi pitanja
Jaran moj pit'o za medicinski. Oni mu rekli ' ako hoš onu veću moramo te malo propitat'.
Ima li dupljaka u PCu ili je sve potamam i po P.S.u?
dajte imena, gdje rade i koja su stranka ako cemo posteno....hapsi bagru
Ti takozvani rektori, nekakvi doktori, nisu završili pošteno ni srednju školu, Fakultet, magisterij i doktorat kupili, sada nam truju školstvo. To su mirnodopski neprijatelji države Bosne i Hercegovine.
Ogroman broj osoba sa fakultetskim diplomama, bez znanja i vještina koje treba da idu uz njih, je siguran put u propast. Ovo je akt protiv države i naroda jer će armija nesposobnih sa diplomama urušiti ovu državu! Privatne fakultete treba zatvoriti!!!
Da je borba za državu loša i slaba govori činjenica da se država slabo suprostavila lažnim diplomama sa privatnih fakulteta. Niko ne postavlja pitanje ko je dao dozvolu za rad tih fakulteta? Dali su oni koji su imali direktan interes da takvi postoje. Pune su državne institucije službenika sa lažnim diplomama i svi čekaju penzije uz max nerad jer ništa i ne znaju...
Ako im svima oduzmu diplome,ostat ćemo bez stručnjaka.
u BiH je hiperprodukcija diploma uskoro cemo ugroziti i kinesku radnu snagu koliko stancamo strucnjaka ha ha ha, tragikomicno, sve te ustanove treba pozatvarati i uvesti reda i kontrole a ne da se diplomama trguje ko na pijaci.
Završio sam državni fakultet, ali vjerujte i tu ima svega, sve se može “završiti”, samo keš.