Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama treba jeftinije, a ne brže
Xasto se ne uvede da se 1 tablicama mogu voziti 2 auta. 1 auto vozim iskljucivo na posao, drugo auto koristim vikendom i godisnji.
vratiti mogucnost uvoza EUR4 vozila iz EU
To je vijest za osiguranja i njihove radnike, ja svakako iskesiram njima i cekam da me pozovu u toku dana, meni nista ni brze ni sporije.
mozda te sad zovnu isti dan?
A pita li ko građane slažu li se da se njihovi podaci daju na raspolaganje privatnim kompanijama?
Bitno je da je diša Croatić.
Koji je samo gad i hulja ovaj Badnjevic zajedno sa svojim trabantom Fortom. Hladno podigli cijenu registracije i onda tuku praznu slamu sa "brzom" registracijom. Kao sto neko prije rece, nama ne treba brze vec JEFTINIJE djubradi jedna
Ima li koji Hrvat da nije direktir..!? I ovaj direktor Agencije za nadzor osiguranja FBiH Ivan Luburić
Naša stranka jedina radi na poboljšanju životnog standarda
I napravite da se motocikl moze registrovati na 6 mjeseci jer se maximalno toliko i može vozit. Pa zamislite da platite reg auta godinu dana, a nakon 6 mjeseci vam je zabranjeno vozit. Registracija motora je u većini slučajeva skuplja od auta i teška je pljačka (iznos reg na godinu dana).
@Frutek buraz to se može raditi ima vis godinu dana da se registru je motor na pola godine
Zaboravili ste na gospodju zvanu fali ti jedan papir...
Kako sprijeciti svercere vozila koji samo kupuju i preprodaju vozila na crno.Obogatise se ,a samo posreduju njih nigdje nema
Samo kozmetika, hoce li sta jeftinije, za motocikle polugodišnje? Ublehaši, nećete vise, nikad.
Hahahah zagađeniji od Lahora i mi se ovim bavimo, homo balkanikus je posebna sorta primitivca...
Konacno da ste se nesto pametno naucili od zapada ,
Vratite mogućnost uvoza automobila iz EU do Euro 4 norme jer su ta vozila većinskom dijelu stanovništva finansijski prihvatljiva. Samim tim bi se riješili dosta vozila koja su nižih eko kategorija na našim putevima. Nema smisla da se ugalj dere po domaćinstvima ko lud a ne mogu Euro 4 auta da se uvoze.
Taj zakon su uradili zbog monopola tri auto kuće u BiH. Vozim auto od 5000 KM euro 3 star 19 godina a ne mogu uvesti auto euro 4 star 10 godina i platiti ga 2000 eura.
Zasto ne mogu jednim tablicama voziti 2 auta. 1 auto za s posao, drugo auto za vikend? Kao u Austriji i Svicarskoj
Upravo sam to pisao npr ljeti ponekad kabrio ili neko ima malo auto za po gradu a bolje auto za putovanja ja npr ima dva vozila VW i upravo to radim nezakonito skinem tablice sa jednog vozim drugi kad neće brdo Hasi hoće Haso brdu .
E jeste pomogli pretrgli ste se. Zašto nam ne uvedete registracije kao u švicarskoj i Austriji sa prenosivim tablicama tako da samo jedno vozilo registrirujet ono najveće a tablice prenosite na ostala vozila koja imaju obavezu samo tehnički ispravan. Svakako ne mogu voziti istovremeno sva vozila.
A šta će ti dva vozila?
Mahalac@ Imam malo veći auto i jedan mali za posla i po gradu, odma da ti kažem nisu to skupa vozila ni jedan ne košta više od 5-6 hiljada.