Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek su i ova hapsenja pocela, da imam sta reci onima iz Njemacke koji pitaju jel se ovdje ista promijenilo.
Ovo definitivno potvrdjuje da se radi o politickom sudjenju. Nema zaledjine, mlad je. Bezbroj politicara uvezanih u halke su osumnjiceni za deset puta vise stvari i mnogo gorih, ali njih ne diraju. Ko i obicno, siledjije se izivljvaju na slabim.
Mogli bi ovi nedavno uhapšeni, organizovati OO SDA KPZ Zenica za predsjednika neka izaberu onog koji dobije najviše godina zatvora, bit će ih dosta za tu OO SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Kad ce u širokom i Kiseljaku hapsenja, sta kaze Ramo sa fakultetom dzemal bjedic
Kada im dodje tobe kao i ovi nasi
Ti iz Širokog i Kiseljaka nisu zabadali nos u tvoj dzep.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pitam se da li ce iko konakovica hapsit sto je zaposlio svoje po opcinama u sarajevu, opcini centar itd....
Kad se vidi sta su radili političari u Pandori, Skaka je vrtić za njih.
Kakva sramota i kakva politicka rezija. Zivi bili pa vidjeli da je epilog ovog sudjenja oslobadjajuca presuda i da je sve bilo iskljucivo politicko skidanja glava
Skaka je mala maca. Zar postoji politicar koji nije stranacki zaposljavao? Samo ispitajte imovinu preletaca, sve ce vam se kazati.
Bujrum u Zenicu..
Kakav scenario kriminalizacije Bošnjaka…velikosrpski i velikohrvatski faktor u pravosudnim i policijskim strukturama ne shvata da će zaštitom vlastitih kriminalaca samo dovesti vlastiti narod u beznađe obespravljenosti,a mi ćemo stradati ali se i očistiti i od najmanjih grešaka…na bijeloj košulji neka se vidi i najmanja mrlja,hvala Bogu
Za kratko vrijeme balijanderi postajete gradjani drugog reda ahahahahahahah samo vi likujte glupani ...
Sve treba hapsati ali je stvarno cudno da ne hapse nikoga osim SDA i to ove koji jos zvanicno nisu presli negdje u neku stranku. Dajte uhapsite i nekoga drugog pa da stvarno odahnemo i kazemo mozda je kriminalu kraj.
Mi moramo da ocistimo ovu pogan iz nasih avlija, ovi izrodi nas zadnjih 30+ godina jasu, manipulisu i razdvajaju.
Novi mladi muslimani
U Zenicu kada pođem ja prati me pet, šest drotova......
Tacno sam znao da ce doci vrijeme kada ce ovog Skaku zaloziti.
na zasluzen, odnosno prinudjen odmor
Ovo slavim večeras 🥳🥳
Polahko balijanderi polahko. Osudiste vi covjeka. Svako iole normalan ko nesto zna, moze vidjeti da od navedenog sta mu se stavlja na teret nema veze sa kriminalom. Sta se iza brda valja to tek ostaje da se vidi.