Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zenicki rudari su najveci neradnici od svih u koncernu. Hej zamisli, imas produktivnost 20% i hoces punu platu. Zamisli da mi koji kod privatnika radimo dodjeno na 2 sata u firmu, popijemo kafu i odemo kuci, i trazimo punu platu. E to su vam zenicki rudari.
nisu rudari neradnici nego rukovodioci i vlasnici
Rekao sam ja vama Nikšić će opet dići ljude da pale.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje im je Dubioza i rakija.
Nek je YU trobojka tu na protestima. Ljiljani nigdje. Aferim tokmaci.
slika 14.bio je svaki zadnji put. mislim da on ne silazi u okno :)
Uhvatite nekog od tih političara i okrenite ga na ražnju, ha ja.... Možete nekog malo debljeg.
Recite nam šta radite siti? Ustvari gdje su rezultati
Evo izjava SDPa kad su bili opozicija i Fadilu i državi : SDP podržava protest zeničkih rudara: Vlada SDA želi graditi državu preko leđa radnika Socijaldemokratska partija BiH u potpunosti podržava zahtjeve rudara rudnika Zenica i Breza, kao i nastojanja Sindikata rudara Federacije BiH da se što hitnije počne sa primjenom kolektivnih ugovora sa rudarima ovih rudnika.
Njiva šta radiš od FBiH.
Evo ga 10tak godina kasnije isti premijer isti scenario....
DA RADITE GLADNI VALA NE RADITE. IMATE ITEKAKO BOGATU MENZU I PUNO REPETE. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Kakvi sramotni komentari 😢 Radite vi besplatno! Sram vas bilo! Dovoljno je sto svaki dan dodje i ide ziv pod zemlju! Kad se desi nesreca, onda svi aman imaju empatije. Blokirajte rudari sve!!! Bruka i sramota, na danasnjem vaktu, ne primiti platu dva mjeseca. Ej, dva mjeseca!!!!!
Vidi šminkera hoće guzhovače.
Niste htjeli u Europu eto vam
NISU NI RUDARI VIŠE ONO STO SU NEKAD BILI. MOMCI RMBALIJE SA LOPATAMA BACALI TONE I TONE PA KAD LEGNE KOVERTA BILO I ZA KAFANE. OVI DANAS SVE NEKI MLJECNI I POLA POSLA IM RADE STROJEVI. EEEEJ NE ISPUNE NI 30% PLANA I INDIREKTNO RADI TOGA CE MAM POSKUPJETI STRUJA. ŽAO TI SVAKOG KO NE MOŽE PREHRANIT PORODICU AL BRATE MILI TREBA SE I ZARADIT PLATA. OSTVARILI PRIHOD OD 3 MILIONA A TREBA IM 10 MJESEČNO ZA PLATE.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Svaki u suzi ima milion promila alkohola
oko pola 4 ocekujem harmoniku i iznas tesnja zora svice
EDISEJ SJEROTANOVIĆ JEDINO MOŽE RIJEŠITI PROBLEM,ON JE U UPRAVI,NAJVEĆI STRUČNJAK ZA ELEKTROENERGETIKU U BiH, ZATO GA JE DINO I POSTAVIO.
Edisej je radio u tom rudniku , trebao bi provjereno da zna koliko ima administrativaca koji onako primaju plate. Pa ne moze 50 kopaca iznijeti sav teren. Treba administrativce slati da kopaju + manje ce stete praviti kroz papire gdje se najvise moze ukrasti iz firme