Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupača. I treba je izbaciti. Idi u Donbas i bori se, ako toliko voliš 🇺🇦
Svaka joj cast.
Ako je rukovanje pravilo, onda nema price. Aj kuci, izgubila si.
Malo nekukturno ali je ipak razumijemo
Konacno je pocelo i da neko fasistima pokaze da svijet nije poceo od njih. Bit ce ovoga sve vise.
Konacno. Ukri maltretiraju cijeli svijet sa svojim debilizmima.
Jbl svoju majku. Čuj neće se rukovati sa sportašem preko puta čije kojeg i ne poznaje. Fuj smeće zadojeno, nekima ne moraš ni ući u kuću ni upoznati roditelje, po postupcima već vidiš o kakvom se poganluku radi.
Sladje joj je ovo od medalje 👏
Nesportski .
Bravo djevojko, drži se svojih principa,po bilo kojem osnovu.Poseri se na ljudski licemjerni rod.
Kakav predsjednik, tako i svi. Ko deniro
E neka su, ako nista drugo za primjer, pa kad tako neki regionalni odavde odu pa se ne rukuju s drugima da znaju sta ih ceka.
zamijenite joj zadnja 2 slova na prezimenu: KharIna
S Rusima i Srbima samo treba ovako. Preko nišana i mača
Takve poput tebe, Srbi gledaju preko kur*a.
Naravno, kad se sagnu dole pa kad im dozvolim da mi popuš*, o da školjeći na jedno oko me gledaju preko Sebastijana kurtza :) dobro si to skonto
Bravo 👏👏👏 Podržavam Ukr ali miješati sportiste koji dolaze iz totalitarnih režima u politiku je 👎
Skandalozno je da je Ruskinji dozvoljeno da se takmiči u civilizovanom svijetu dok njena država divljački napada Ukrajinu. Ruskim sportistima se treba zabraniti učešće na svim takmičenjima dok se i zadnji ruski vojnik ne povuče iz Ukrajine.
Gdje si bio da to kažeš za Amerikance kad su napadali Irak, Siriju, Libiju...?
Irak, Sirija i Libija nemaju nikakve veze sa divljačkim-fašističkim napadom na Ukrajinu, a da nema zijan pravit po svijetu - slažem se, i zato će Rusija decenijama ispaštati. Treba spriječiti svaki kontakt tih srednjevjekovnih divljaka sa civilizacijom, u skladu s tim i ne rukovati se, da se ne ošugaš!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)