Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi mrze Djoleta jer se drznuo da odbije njihovu ponudu da igra za njih pa mu kao i Ameri i Australijanci smjestaju gdje god mogu. Djokovic je simbol otpora sili i nepravdi.
jos jedan dokaz koliko je zapad licemjeran,ne bi oni njega toliko zavaljivali da je jevrej,katolik ili protestant,a da ne govorimo sta bi m u radili da je musliman
Zato je i namjerno izgubio od Talijana, da ga ne uhvate. Jer da je pobijedio Talijana, onda bi ga testirali i uhvatili. I Lance je bio champ.
najbolji svih vremena
Ko mu je kriv kad je njegov narod okrvavio ruke i isprljao jezike lažima još prije vijekova...
Još samo u toku meča da ga počnu testirati. Engleska sranja!
Vidi Bosijanaca što izvrcu vijesti a i sto kasne sa vijestima . Kao prvo nije bilo nikakvog vijecanja o suspenziji posto su pravila jasna da igrac moze sam odluciti hocel' prije ili posle meca da se testira,tako da Bosijanjci mante se Djokovića Srbina !
Sad ce ga stalno testirati pred mec, sto je OK. Sad ce on pauzu uzeti.
Sto ne ostave covjeka na miru, djubrad jedna. To je njegova odluka, svaka cast. Svako ima pravo da odluci sam, sta da radi sa svojim tijelom. Ove organizacije se samo trude da ubiju covjeka u pojam.
Alo ljudi.Naravno da ga necete suspendovati.Najboljeg na svetu.Nole uz tebe smo.Ziveo Nole i Srbija.Veseli se srpski rodeeeee.
Po ovom tekstu neznamo dali je suspendovan ili nije.Pismen sam isao sam u skolu ali mi tekst nije jasan. Jedni kazu da jest a drugi da nije.Ovo je ludost jer na pocetku teksta kaze 100% suspendovan a kasnije 100% da nije.
sad ce se bosnjo fino izprazniti kao uvijek. da bog'do on ima nekog sportistu na razini Kecmanovica a kamoli Djokovica. uvijek su bili najgori u sportu (osim sjedece odbojke) a prvi se uvijek raduju kad susjedu crkne krava. Ali zato su inace dobri u ekonomiji evo citav balkan jedva ceka da se preseli u BIH radi visokih placa.
Poprilična ciganija su ti Đokovići.
Jah
da je bio čist nebi odbio test.Vrlo jednostavno.
Sad ce kmecanje samo zato sto smo srbi.
Da u pravu si
Htjeli da ga testiraju kao i ostale sportiste, strašno! To su provjereni srbomrsci, treba se oformiti srpska svjetska antidoping agencija u kojoj bi radili samo Srbi koji bi testirali srpske sportiste. Ali da ih Vučić izabere, da budu legitimni...
Američki sportisti se testiraju kao i svi drugi, mnogo njih je palo na testu i teške posljedice snosili. Druga je stvar što je Vučić vas ubijedio da se Amerikanci dopinguju, a da ih niko ne smije testirat. Vi to pušite kao i sve ostale nebuloze...