Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo djevojko. Tuga je sto imamo takve prirodne uslove, a tako slabe rezultate u zimskim sportovima.
Mi nemamo nikakve uvjete, trenirati nekoliko mjeseci (ako) kada ima snijega je nedovoljno. Ovaj sport zahtjeva trening kroz cijelu godinu, od Alpa do južne Amerike.. a čovićići i Dodici i ostali ne daju pare za to. Stoga, svaka čast Elvedina!
Bravo curo 18 mjesto sjajan napredak. Nastavi dalje ponosu nas. Ovi koji kritikuju nek probaju da se spuste jednom
Pa jebote u ovih bosanćerosa sve historijsko ahahhhhaaaaa čega se drugi stide bosančina se ponosi sa tim, čuj 18 mjesto historijski uspjeh ahhhaaahaaahaaaaa
Bravo Elvedina. Ljubi te HENAN.
Kad Elvedina osvoji 18 mjesto u Super-G pored velesila(CH, A, I, SI, F, USA, S, N), (pored svih politic. i finansij. nedaca) to ti je kao kad Rok Petrovic (SI) prije 35 g. osvoji Svjetski Kup u slalomu. Ili kao kad mala Jugoslavija osvoji kosarkasko svjetsko prvenstvo pored divova USA, SSSR, BR, Port. Ili kad Djokovic postane reket br.1 pored teniske elite iz CH, E, USA, CZ, S. Svaka cast Elvedina!!!
Super vožnja samo što ta sekunda određuje pobjednika.
Bravo, bravo..
Bravooooo!
Što ovo nije glavna vijest ebo vas politika.
Jebote-ja mislio pobijedila!
Lijepo je cuti from Bosnia!! Cestitke..
Daj vise molim vas, kakav uspjeh i to istorijski 18 mjesto, imal kakva medalja negdje
Svaka čast
Valjda se kaže "u historiji ovog takmičenja" a ne u "historiji u ovom takmičenju" 🙄
luzerska smo nacija..
Čestitam!
Svaka cast djevojko, nadamo se sada novim sponzorima i jos boljim rezultatima