Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Križajevo luksuzno imanje sadrži bazen, teniski teren i još nekoliko zabavnih sadržaja, a početna cijena kuće bit će milion eura. Prije toga, Slovenac je svoj dom iznajmljivao za 9.500 eura mjesečno.“ Stvarno se covjek napatio zivotu, tuga jedna.
Vjerovatno se napatio puno vise od tebe cim je to sve nekad stvorio. Nije mu sa neba palo. I da si procitao tekst onda bi znao da je bakrotirao tako da ce se morati jos patiti. Ali ono tipicno nase razmisljanje, vidi ga ima dakle njemu je dobro i lako. FUJ!
Sumnjam da je ista od toga zaradio skijanjem. Baš se u Jugi zarađivali na skijanju. Vjerojatno je svoje ime unovčio u biznisu, samo eto kraj nije onakav kakav je želio.
Bio je daleko najpopularniji skijaš u SFRJ. Vjerovatno mu je pandemija uništila biznis. Kao i mnogim drugim.
OVDJE KOD NAS CVJETA POSAO KOD KAMATARA!!!! RASTAVIŠE 85,/' BRAKOVA ZVOG KOCKE!!!!😁😁😁😂😂😂😁😁😂😁😁
ima li ko bureka za jureka? more i ćevapi.
Trebate li hitan zajam? Kontaktirajte brze zajmove koji nude sve vrste zajmova .. Nikada nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san ... WhatsApp: +1 (509) 918-7030 E-pošta: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni ...
Ne znam da nije bio uspjesan ako ima kucu koju iznajmljuje za 9. 500 eura. Svasta...
Krizaj krizo tikete izgleda
Vidi friza u klasuraša.
Zasto tako Bojane legendo nasa,...zao mi je sto mu se to dogadja
...dajte nek otvori ziro racun da mu Bosnje komunjare sta skupe u ime starih dobrih vremena u srboslaviji.
Likovi koji na hiljadu strana pokusavaju i propadaju. Takvi bolje da se drze jednog posla i svoje struke.
Gore od Čauševića. 1.7 miliona eura.
Ovo je kad para udari u glavu. Niko ama bas Niko, ne moze vise trositi nego sto zaradi
Kako ja da napravimm dug od 1.7 miliona??
Jahorina i Vučko mu došli glave!!!
Ima socijala u Sloveniji