Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Republici Kosovo na prikazanoj igri.
Priznatoj od strane Srbije njemačko-francuskim planom a 24. marta se raspravlja o implementaciji ugovora.
Kosovo, BiH i Albanija su preostali dijelovi bivše Ilirije na Balkanu. Ovo ostalo je entitet slavenskih imigranata koji su upali na naš prostor u 6. stoljeću.
Svaka čast na pobjedi nad nasom bracom nezavisnim Kosovom 🇽🇰🤝🏻🇧🇦
Naravno siptari morali da puste pobjedu jer ko ce pite I kolace Po tuzli da prodaje, nisam vidio goru mraku I sebicnije ljude od njih
Albanci ti vode porijeklo od Ilira, kao i Bosnjaci i Hrvati
Rukometaši Republike Bosne i Hercegovine pobijedili su Republiku Kosovo u meču 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a rezultat susreta koji je odigran u tuzlanskom Mejdanu glasio je 25:18.
Evo noći evo ludilaaaa....slavi Bosno i Hercegovino pobijeđena je velesila u rukometuuuuu...bo majku da ljudi malo brži protok lopte imaju izgubili bi garantujem.
Bravo, bravo, u Cazinu će biti paklenaatmosfera, pa šta bude🇧🇦
Znači opet ništa
Ovako se gradi rukomet za buducnost.Pozvati ove mlade momke da osjete sta znaci igrati za A tim je nesto fenomenalno.Na njih se sada moze i treba racunati u buducnosti.Ta sirina rostera je kljuc uspjeha
nije se desio kiparski slučaj kada kosovu nije bilo dopušteno da učestvuje pod svojim simbolima
bitno je da se nije ponovio kiparski slučaju
Bravo! 🇧🇦
Za koga igra Kosovo? da nije za Srbiju? hahahaha
Volimo te Bosno! Svaka čast, treneru i igračima? Samo hrabro abd idemo na europsko!
Hoce li mediji u srbiji objavit Bosna pobijedila tzv.Kosovo uz strasne poruke i ratne zastave hahah
koji nonsens takozvano kosovo
tanko je ovo sve. opet neke kalkulacije.
Ali mi vazda imamo dobre golmane hvala je bogu sto znaci da smo dobro u odbrani jer smo se i odbranili od cetalja i uja pa im dali po guzici.