Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez njega Dinamo ne bi bio ovo sto je danas. Da se ne lazemo...
Zdravko Mamic menager broj 1 bez premca
i sta sad?
Kladim se da će ga naši isporučit, ako ne plati koliko im treba.
Mamiću se sudi samo zato što nije to sve podijelio sa Istim tim što mu sude. Da je bilo odmah na početku pola pola on bi sada bio slobodan.
Laik sam, ali kakve veze ima sud u Osijeku sa kompletnim proceaom
Olakotno i otegotno, jebate dragi irud
Na Balkanu nema nade za dobar biznis, zavidnika ima na svakom koraku. Covjek od Dinama i Hrvatske napravio nogometne sile i sad mora u zatvor. Mamic je junak.
Čuj poslije 2009 a šta je prije toga, to ono "ko je jamio, jamio".
Možete ga povući za hašimagu, on je od sad Bošnjak
ooo nee
Zguziše ga klošari jer nije njihov igrač. Realno, komplet FIFA i UEFA su lopine za koje je Zdravko dijete u vrtiću ali jebi ga, jedno je korupcija a drugo "lobiranje"...
Eee moj pošteni Mamiću ,na pravdi Boga....
Zdravko fale mi tvoji javni nastupi!
Mucko djubre!
Skokom Leoparda!