Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompletan sport nam je smjesten u muzej,problem i jeste sto zivimo od stare slave,olimpijada je zavrsena prije 40 godina,skoro 30 godina poslije rata nismo bili u stanju " napraviti " skijasa koji ce biti u top 5 u svijetu,klizaca,bob ekipu,skokovi,sve se vrti oko toga kako je bilo lijepo prije 40 godina
cuj u top 5, more like top 30
da ne bi skake, danas bi pisali o ruinama muzeja.
Do Skakinog skafandera
Iskreno ne shvatam potrebu vas u komentarima da negodujete što se obilježava godišnjica itekako važnog dogadjaja koji se desio u ovoj (i tadašnjoj) državi, pogotovo jer su šanse da se nešto ovako ponovi jako male, na prvom mjestu zbog klime koja se drastično promijenila, shvatam da je vrijeme za napredak u sportu, ali nema ništa loše u tome da se priča i o tadašnjem.
Ma to rade mrzitelj i Bosne a ima ih sa obje strane. Genocidaši i UZP-lije vise na klixu.
Bogatstvo al 2004 ako si otiso. Odes u Berlin i Bec u muzeje, pamet ti stane koliko ih samo ima, kamoli ostalo.
Realna ti je uporedba, Berlin, Beč i Sarajevo su inače svi tu negdje, u pet deka razlike. 🤪
Aaa ebo TI berlin i bec,odes u New York najbolje
jel se pise dovidjenja u kalgariju ili do vidjenja u kalgariju
Konacno neki clanak o Olimpijadi od prije 40 god…
I usput da vidite izloženu jaknu od eminentnog gospodina Abdulaha Skake, žalosno.
Onaj Senad je fakat grebeni senzacionalista.
Super izgleda