Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ikad iko upitao i jednog muškog vozača bilo kakve trke na svijetu pitanje o seksualnom životu za vrijeme trke i je li se samozadovoljavao ili mazio? Poenta je da žene sve seksualiziraju i onda smo mi krivi što ih se doživljava kao objekte, što se ne cjeni intelekt kod žene itd. Kakva je ovo samo blamaža!
Drugom novinaru je rekla niko me nije pitao za sex u zadnjih mjesec dana zato i missm imala sexa
javise da nadoknadimo
sve ćeš ti to nadoknaditi
novinara i g.o.v.a.n.a
Jbt imam i ja 30 neku al kad vidim ove svojih god isto sestra da je.
Ovi mediji naprave od zena buduce OF prostitutke. Danasnja ideologija je kako da se seksualiziraju zene u sto vecem broju i kako da svaka od njih radi za musko medunozje. Ovo pod hitno treba mijenjati. I vratiti dignitet zenama i velikom broju muskaraca koji se feminiziraju od radikalnih feministkinja
Ne moreš od ovih droca oči otvoriti.
mast 0,2 boda i maž 0,6 poena
ajde tatice,ozivi je,ko biljka je uvehla😅 da dođe u bejha imala bi sexa vise nego hljeba
brojke tako kazu🫠rađanje beba je u porastu,tako da...🤗
jbg,moj bosanac je vrijedan,druge nisam probala...mozda nazalost😬
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova se more kerepit po 3 dana ravijaku prava vidi joj se na faci
Prijavi se cura kod mene da nadoknadis propusteno