Zubarka za volanom
41

Slavila na najtežoj utrci na svijetu pa se požalila na seksualnu aktivnost: Tužna sam

H. H.
Cristina Gutiérrez (Foto: Screenshot)
Cristina Gutiérrez (Foto: Screenshot)
Šampionka Dakara Cristina Gutiérrez (32) gostovala je u emisiji "La Resistencia" koja se emituje na MovistarPlus+, žaleći se tom prilikom na svoju malu seksualnu aktivnost u posljednjih mjesec dana.
Gutiérrez je ispisala historiju Dakar Rallyja u Saudijskoj Arabiji tako što je postala prva žena u posljednje 23 godine koja je osvojila prestižnu titulu u najtežoj utrci na svijetu.

Osim što je pričala o svojoj avanturi u slavnom šampionatu i otkrivala anegdote koje je doživjela, morala je da se suoči i s klasičnim pitanjima koja voditelj David Broncano obično postavlja svim svojim gostima: "Iznos novca u banci i broj seksualnih odnosa u posljednjih mjesec dana."

"Čovječe, bila sam na Dakaru", odgovorila je Cristina Gutiérrez, pravdajući se na pitanje kakva je bila njena seksualna aktivnost u posljednjih mjesec dana kako bi jasno stavila do znanja da od toga ništa nije bilo.

"Nije bilo seksa bilo kakve vrste. Jako sam tužna zbog toga", kazala je.

Međutim, kada je voditelj objašnjavao metodu bodovanja u kojoj je seks ekvivalentan 1 bodu, masturbacija 0,2 boda i maženje 0,6 poena, španska vozačica je tvrdila da ima 0,8 bodova, što je voditelja ostavilo u razmišljanju.

Što se tiče njene zarade, Gutiérrez je istakla da je nakon što je postala pobjednica Dakara 2024. ostvarila solidnu zaradu.

"Četiri nule" bilo je priznanje koje je Kristina dala voditelju da bi konačno potvrdila da je to između "30.000 i 80.000 eura" .

Gutiérrez se auto-moto trkama bavi od 2012. godine, a inače je po zanimanju zubar.