Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajmo Horde i Manijaci pred Zetru i pokazite da ovo nije turska gubernija . Nego suverena , gradjanska i proevropska zemlja. Mnogo je bitnije da se gore pojavite , nego na derbiju. Al ko da vas povede ? Ko da ovoj obezglavljenoj omladini objasni sta je ispravno , a sta ne ?
Koji smo mi debili "najveci" sportski dogadjaj pomjeramo i prilagodjavamo yebeni termin igranja radi usranog Erdogana...
Sramota. Kada bi se pomjerio derbi Galate i Fenera da za BiH nesto treba??? Nismo svjesni koliko nas vecina Turaka smatra bagrom. Kad su nasi navijaci bili u Turskoj, oteli su transparent o Srebrenici kao da su najbeci dusmani.
Trebalo je miting prebaciti u ponedjeljak.
mi smo muslimani ,nema nacija,shvatite Bosnje glupe !!!
hahahahha Allahu šta nam rade!
Hu iz ju?
e jeste stavili sliku najboljeg stopera u zadnje tri decenije na grbavici ...hahaha...ovi navijaci Sarajeva su dosli tobe i ne idu vise simpanze gledati,bolje u pionirsku dolinu otici ,manijaci se napinju al nikog smijeniti ne mogu oa ni Adzema demagoga..sad se vidi ko su placenici
hvala Bogu sto nam dolazi samo balijama sve smeta,kakav derbi ko to jos gleda, frajere na terenu koji imaju enormne plate i boli ih qarina i za navijace i za grb,u Sarajevu totalno nebitna stvar gdje cemo postati kao Dinamo Zg bez gledalaca,smi koji se dokazuju u kafanama po narudzbama,gdje ih navijaci grle po ulici a psuju po tastaturi,dobrodosao nam Erdogane sultane nas
@pizza Ko ga voli neka se seli u tursku...
kakav erdogan dobit ce ga Dzumhur u 2 seta
Kad je bio jedan skup jugoistocne evrope u sarajevu pa dosli kojekakvi politicari, nisam smio ni kroz prozor da pogledam od policije i helikoptera. Sarajevo prazno bilo od naroda. Tad vam to nije smetalo.
Kako mrzim ove "ponosne" Bošnjake kojima smetaju Turci! Eto vi onda primite austrijskog Kurca ako vam je tako draže LOL
@IceBlue Ti si sramota za Bosnu, podanicki glupane. Idi u Tursku i klanjaj se ovom diktatoru.
bošnjo je uš od čovjeka
U svemu ovome najvise mi je žao policijskih službenika MUP-a KS odrat ce tabane na ta dva skupa 😀😀
I ja sam za ''pomicanje'' ali ne termina nego ''prvorođenog-riđobra-gada'' i to što dalje od Bosne ( BiH ), njenih naroda/i građana.
Hahahahhaha treba ih ispred zetre sve pivom prskati onim djecijim pistoljima na vodu :)