Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam Vicu gdje mu je Gigović & Co što guraju Borac
E golemo je ovo. Aferim. U podcadtu ga Feđa pita možemo li ga na Svjetskom očekivat, veli on da je nerealno zbog njegovih godina i zato što tad neće imati ove pomoćnike, kad nu ovo. Zasluženo!
To može biti samo velika vijest za njega ,a nikako za bh nogomet.
Golemo Irfo, golemo 👏👏👏👏 🙌
Nije neka vijest!! Bolja bi bila da su BiH sudije suspendovane,odgovarale za svoje postupke,itd
Naš najbolji sudac u BIH, čestitke Irfanu, dok ga ovdje krezavi pojedinci pljuju čovjek radi svoj posao kako treba
Sve cestitke za Irfana. Sve najbolje mu zelim. Ovo bi definitivno bila kruna karijere.
Bravo!
Bravo za našeg najboljeg sudiju svih vremena. Zasluženo👏
Nas izvanredan sudija je bio i Emir Aleckovic. Covjek je bio fenomenalan, pravi autoritet na terenu. Sjecam se Emira da mi je sudio kad sam bio pionir 2001. 8-9 godina kasnije bio mi je i mentor dok sam se bavio fudbalskim suđenjem. Bio je nas sudija na Uefinoj i Fifinoj listi. Od Emira je i Irfan dosta naucio.
Covjek za primjer... Bas gledam emisiju gdje je gostovo, znaci skroman sve po ps.. A cujem od kolege njegovog i kako je postao kaze sudija uefa, kad god me vidi zove na kafu, kaze nije nimalo ufuran.. Svaka cast legendo,i sretno...
Reprezentacija BiH, Džeko, Pudar, Dino Merlin, Peljto itd, ambasadori BiH
Nek sudi Nigeriji nepostojeći ofsajd ako mu bude nafake!!! 😂😂😂
samo pitarima(domžale) ne valja
Dokaz da su sudije iz Engleske najlošije
Peljto ce ici umjesto reprezentacije,direktan plasman.