Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebala bi da bude dobra utakmica mada po meni kao neutralnog Zeljovca sanse su 50-50, mozda mala prednost Velezu jer trenutno je u boljoj formi i cinjanica da cekaju pehar godinama. Neka prodje fer i korektno i neka pobijedi bolji.
Sretno Veležu, od. Željovca.
A koliko ih je od prije rata?Trofeja?
Mostar u srcu-Velez do groba... Idemo Velez !!!
Bilo bi super kad bi ovaj termin prije/poslije rata skroz izbacili. Koristimo broj godina. Ovo je loša odrednica za vrijeme.
idemo momci, dajte nam trofej
1981,1986, 2022 sutra aBd! 🔴🔴
FORZZA VELEŽ !
Ako Dzeno sta radikalno ne promijeni Velez ce nas oderati
Nebi me iznenadilo da uzmu trofej. Nas Sarajevski sport je dosao na najnize grane poslije rata. Ni Zeljo ni Sarajevo nisu sto bi trebali biti. Lose!
AkoBogda pehar je u Mostaru
Zapece Velez zbog tog trofeja kojeg cekaju toliko dugo sto bi nam s druge strane trebalo pruziti dobru utakmicu.
velez osvaja