Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čmeljo ga popušio prije vremena? Ja jazuka hahhaahahha. Mi bi svakako bi bili prvaci, pa prekid ne mijenja stvari.
Novi prvak je sa Koševa❤️
Skoro cijelo prvensvo Sarajevo je lider na tabeli, svi su igrali dva puta sa svima. Realno je da se Sarajevo bude novi stari šampion...
Joj pa ko bi željanine trpio da placu i cvile vidi samo koliko su se nadigli za neku tirulu 1946 pa tamisli sa ovim šta bi bilo🤔😀🤗🤗
REALNO..... ZASLUZENO!!! FKS1946 SAMPION 19/20
Mene bi bilo stid podići pehar, a ako ijedan klub bude protiv ove odluke nema nista od titule
Jedino na ovaj način 💩sa lavora i mogu osvojiti.
Sutra svi pred vječnu vatru sa maskama.
Šampioni..šampionii eeeeeee
Čim je Lendrić zakupio prostor ispred Vječne vatre odma ova vijest, pa stvarno.....
Play off i play out po četiri kluba prva i zadnja,poslušajte me!:)
@China moglo bi, ali da se racuna bodovna razlika na tabeli.
Prijedlog glup da ne moze gluplji bit. Ide na stetu klubova koji su blizu prvom mjestu kojih je sigurno u svijetu vise nego klubova koji vec stoje na prvom mjestu. Pomijeriti baraz, evropsko prvenstvo, kvalifikacije za evropsku ligu i ligu sampiona, sve je bolje nego ovo. Ovaj prijedlog bi bio poraz za takmicarski fudbal, a bez takmicenja svaki sport gubi smisao.
Šta se bunite, pa i vi cete slaviti titulu...al iz 1946. hahaha
@ZeljeznicarSampion Ajde tišu. Tražite titulu iz doba Osmanskog carstva kad je Omer - paša Latas dolazio u Bosnu a nekome palamydiš o fer i poštenju. Osimi vam sređivali 3 od 4 titule a vi o poštenju. Sjećam se revije penala na Grbavici kod pobjeda od 1:0 za te famozne titule.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)