Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci ce opet golovi,samo da ga zdravlje posluzi...Evo iduce sedmice Djenovi zabij dva i bice tamam..
@Regulator1..sigurno je to interes,vaznji su bodovi od njegovi golova..On ima mjesto u timu makar ni jedan vise nedo,kolko samo znaci za ekipu kao pojava,trener je to skuzio zato ovako dobro guraju ove godine...
Njegovi saigrači moraju prihvatiti kolektivni način igre i raditi za ekipu ( za Džeku ) a ne raditi za svoju sujetu .
@CoOpEr_No1 La(h)ko je reči zajebao si se. Hajde ti ponovo pročitaj ili prosvjetli me.
Stani malo Eusubio,ne moze se zabijati i Amri i Atletiku.
Nedostaje igrac tipa Muhamed Salah.
Nema ta Roma kvalitete i Dzeko tu samo uzalud trosi svoje vrijeme jer sa njima nikad nista nece osvojiti. Pravo je vrijeme da ga bayern ubaci u svoje redove.
Edinova vrijednost nije samo u golovima. Jos ne znamo kakav je na golu, al odlican je u odbrani i kao razigravac, o napadu da ne pricamo. Kompletan igrac, lijeva, desna, glava, kretanje. Splet nekih bezveznih okolnosti i izbor MC-a su napravili da je on danas samo odlican igrac u prosjecnoj Romi. Umjesto da se bori za najvece trofeje u najboljim klubovima. Jer svojom kvalitetom Edin to zasluzuje.
Nema potrebe za zabrinutost. Roma je na dobrom putu i u prvenstvu i u ligi sampiona. Bolje da Dzeko ne daje golove, a da su jos u utrci na oba fronta, nego da je najbolji strijelac, a da nemaju sanse u prvenstvu i da ne ide dalje u ligi sampiona.
Kao da neko može nesto osporiti Džeki. Džeko j emeđu 20 top igrača na planeti, i ako se može nešto kazati, to je da nikada nije imao podršku od saigrača kao Ronaldo ili Mesi, sem Misketa u Volfsburgu. Da ga je Miske pratio, bio bi efikasniji od ove dvojice. zato mi je žao kada je onomad kazao da je Silva najbolji igrač sa kim je igrao, ja mislim da je to ipak Misimović..
Bas tako, i mene je to iznenadilo.. Kakve mu je samo lopte Miske davao. Da su samo njih dvojica presla u Bajern, kad se pricali o tome.. Gdje bi im bio kraj, sigurno bi osvojili ligu prvaka barem dva puta :) Dzeko da nije igrao sa onako sebicnim igracima, kao sto su Aguero, Balotelli, Sharawi, Perotti... imao jos duplo bolju statisku..
u repki se nije umorio.... al evo Zeljini juniori su nove nade za Zmajeve
Kad igraš 451,moraš napraviti igru koja će odgovarati napadaču.. Kao što je to znao Spaletti
krampa
sinoc je bio zajedno sa Pellegrinom najlosija tacka .....nezainteresovan,statican ,bezvoljan,ali nece dugo da bude trpljen..........