Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOLIM CETNIKE I USTASE DA IDU U PIZDU MATERINU!
Hahahaha toooo legendo....
Ja kažem All-In.
Ne treba.
Niko normalan ne počinje utakmicu sa dva sidraša.Problem u prvoj utakmici je bio da Dzeko od Lulića i Hajrovića nije dobio nijedan ubačaj sa strane.Naš najveći problem protiv Nigerije će biti naša fizička (ne)spremnost.Protiv Argentine smo već nakon sat vremena bili ispuhali iako je utakmica bila prilično spora.
Begovic-Spahic,Kolasinac,Lulic,-Besic,Pjanic,Hajrovic,Misimovic,Visca,-Dzeko
Znači počinjemo utakmicu sa igračem manje
Jeste da smo mnogo opasniji i konkretniji sa dva spica ali u isto vrijeme smo vise nesigurni u odbrani sa jednim defenzivnim veznim. Ocekujem puno prilika za nas, a Bgm i protiv nas. Nadam se da ce sve dobro zavrsiti pa cemo slaviti.
Kakva dva spica lave i sta ima konkretniji nikad bolje nismo igrali, 4-2-3-1 je odlicna formacija za nas ....
Jok,... lako ga je uvesti ako zatreba a ako popušimo dva gola onda ga je kasno izvesti.
Vi koji ste za tu formaciju 4-2-3-1 , nekontam sta pokusavate dokazati. Jeste tacno je da nam je ta formacija dala stabilnost u odbrani I sredini ali nije dala efikasnost u napadu. Te dvije utakmice o kojoj govorite bile su prijateljske I nemoze se uzeti za argument. Kvalifilacije su pokazale koliko smo efikasni sa 4-4-2 taktikom jer Nigerija je u našem rangu kao sto su bile I repke u kvalifikacijama poput Grka I Slovakaz zato ovu 4-2-3-1 treba cuvatonza jace repke. Mozda I 4-1-3-2 nije lose isprobati ??
Protiv nigerije 2 spica👍⚽
Edin Isanović proslavljeni trener Reala, Manchestera, Intera i jos mnogo evropskih velikana, sada penzionisani trener koji radi kao stručni konsultant na klix-u
Uvjeren sam da ce Edin Isanovic nakon analiziranja komentara poslat poruku Papetu kako i sta treba da ne bi slucajno sta pogresno postavio.
Ne treba.
Do prije tri mjeseca ste kritikovali kako ne trebamo igrati sa dva spica nego sa dva zadnja vezna, sada kada je to slucaj, onda pucate kontra pricu, samo da se ima sta pisati...
Statistika 30-ogodišnjeg stroja za golove: nastupi - golovi 31 5 19 19 34 12 31 8 10 5 15 8 30 15 26 10 ------------------ 196 82 Ono što pravi strojevi za mašine postižu za 2 godine, našem STOJU je trebalo skoro 10.
Kao prvo, ko to jos postize osim Messija u 2 godine 82 gola ?? To su realno 3 godine. Kao drugo, nije mu trebalo 10, vec 8 godina. Kao trece, da nije bilo one preteske povrede - cifra bi isla preko 110 golova, a zato je potrebno 5 godina dobrom europskom napadacu. Osim toga, bila je tu i promjena kluba, ogromna kazna, neigranje poslije teske povrede, neigranje pred odlazak iz Hoffenheima. Tako da je otprilike 7 godina dobrom napadacu potrebno da realizira ovo iznad iz situacija u kojima se Vedo nasao. A on je uzeo 8. Godina jedna, gore dole. Recimo, Dzeko je u tom istom periodu odigrao 259 utakmica i zabio 125 golova. Neznatno veci prosjek.
Ma igrali i s tri špice Nigerija pobjeđuje.
Na tvoju zalost nece.
UBI, ZAKOLJI DA TURČIN NEPOSTOJI
Odi na neki turski portal pa to napisi sta pises to po klixu???
Kasno Marko na Kosovo stize. Bosna i Bosnjaci su u Brazilu. Za klanje si dvije decenije okasnio. Bosna je u Brazilu!
popustite više vi kvazinovinari i stručnjaci, pape i stručni štab najbolje znaju šta i kako, puna podrška. Naprijed ZMAJEVI.