prosparitet
Spol
Ženski
Boja avatara
c96d6d
Banovan
Ne
Registrovan
04.07.2013.
Komentari
143
Komentari korisnika
Zaboravi Edine sto prije. Idemo naprijed. Ovo je samo vas pocetak. Svi tugujemo ali se ne smijemo zadrzavati na proslosti. Buducnost gledamo.
Sve je super ambasadoru. Nikakve zamjerke nemam. Sve je funkcionisalo besprijekorno. Ucviljen, tuzan, utucen jesam. Drzim jezik za zubima jer ocigledno nemam pravo da trazim razloge. Mi treba da trpimo i patimo a ti me sa punim pravom pitaj gdje sam bio, ja mis. Ovdje kao sto rekoh ucviljen, zatecen i zaprepasten nepotizmom i bahatim i neshvatljivim vodjenjem. Ipak ja sam samo mis i treba da sutim. Vama na funkcijama sutnja najbolje odgovara.
Bez obzira na sve Hvala Zmajevi, hvala Edine. Bilo je lijepo zivjeti sve ove mjesece do Mundijala u radosti i ushicenju pa onda ove dvije sedmice u toku mundijala. Mnogi od nas nikad sretniji bili nisu. Znamo da su uvjeti bili pakleni i da je bilo tesko biti na stadionu u publici a kamoli na terenu. Hvala ti Edine i svim ostalim igracima za sve. Svi ste dali sve od sebe od kvalifikacija pa do mundijala i vecina nas to cijeni.
Ovaj se vec vidi u drugom krugu. Ne zna mentalitet nas. Mi cemo sad da primimo 3 komada u slijedecoj utakmici. Da mogu sad bi sljeli u avion. Nikom se ne igra ta tekma. Nigeriji apsurdno je ali je vise odgovarao nerjesen rezultat sa BiH jer bi se i u zadnjoj tekmi i Bih i Iran borili i najvjerovatnije izvukli nerjesen.
Valjda ce Vaha konacno pristati da vodi BiH. Ne vidim ni jednu vise kvalitetnu alternativu. Samo da ne postave nekog ne iskusnog ko je tek okacio kopacke.
Uvijek sam respektovao Safeta ali za ovaj poraz je kriva katastrofalna postavka. Kolasinac nije smio biti na klupi nakon odlicne partije. Spahic katastrofa i kostao nas je gola. Vidjelo se da nam odbrana nije stimala. Nepokretni i najslabija tacka pogotovo Spaha koji da pape ima petlje je trebao biti zamijenjen.Tino Susic rezerva koja nema mjesta u Hr ligi a ima u ovao vaznoj utakmici. Suninic??
Konacno nekog da cujem da misli slicno kao i ja. Dosli smo po pehar i po pehar treva da idemo do kraja. Svi ostali timovi su sastavljeni od ljudi a ne od vanzemaljaca. Trud znanje i pomalo srece i zasto ne i finale. Bravo Nidzo.
Sretno Zmajevi. Nadam se da ce te nas obradovati i uciniti ponosnim kao i do sada.
Kasno Marko na Kosovo stize. Bosna i Bosnjaci su u Brazilu. Za klanje si dvije decenije okasnio. Bosna je u Brazilu!
Ovo je nikakva vijest bas kao i ti huligani ljudi.