Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@IBRA80 ....hajde kralju, kalasa u ruke i zaleti se u najblizi shopping centar....cekamo te na dzenazi ovdje ;)
BITNO JE DA SE NE DESI NEKI BELAJ. TO BI NAS MOGLO KOŠTATI...
ibro care sjetim ti se mame ;)
hhahahaha joj ibraaaa,sta ti je sta ti je ..haha ne mozes da vjerujes decko ne zna da prica..
MADRIDISTA potpisujem
Na sajtu rela Madrida stoji da ronaldo C. ne mora pod noz/operaciju, ali da povreda nije bezazlena (na zalost , stare mi) govori cinjenica da ce Cristiano imati terapije gleznja do kraja karijere. Moj savjet: ne igraj hajvanu, ta utakmica nama znaci mnogo, mnogo vise od tvog zgloba . iz ortopedijske perspektive ti savjetujem da ne igras.
ako zaigra prvi ostar start na njega nek zna sta ga ceka ako se pojavi!!!!
Ti si se nasao levatu nekoga da kritikujes!Ima li veceg ljakase od tebe!?Cim ti tako razmisljas vidi se da si obicni klosar.
sto vi toooliko mrzite ronalda....boze sacuvaj
IBRA80 je jedno obicno pesimisticko Govno. On kritikuje novinara zbog ,,rijecnika \'\' haha majko moja , svakakvih budala na ovom Dunjaluku. IBRA Majmune, poradi malo na gramatici, pa se onda oglasi sa svojim kom.
Ma pedercic mali, bash mi je godra sto ga nece biti protiv nas, a ti Madridista samo se nadaj, kako cemo vas razvaliti na Nou Campu, nece vas biti
ma nema veze kad im uvalimo tricu recemo nismo ni mi imali 6 najboljih igraca pa se ne kur..imo :)
Zao mi je Portugala hhhhh zna frajer sta govori
i te kako im je potreban protiv bosne ali ebiga hehe sad ce se moci izvlaciti da su zbog njega zijanili hehe
Haj ti bjazi u Ameriku, ne trebaju nama takvi Bosanci...