Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste se digli hebo vam gigovic familiju,opet cete cetvrti zavrsit...
TREBA GA ZADRZATI POD SVAKU CIJENU ,JOS MU DATI BH PASOS
sranja hahaah
Po selju sranja samo takva AHAHAHHAHAHAHA
Ne kontam, prije mjesec kad je sarajevo bilo suhveli hajmo reci svi komentari bili da je zbog renana i da se nosi iz kluba. Eto ko ne vjeruje nek lista klix clanke unazad, a sad kao treba i u repku. Pa covjek nama bas nikako ne moze udovoljiti. Bravo sine, pozdrav tebi sa Grbavice
Šta se krije iza ovog "tajnovitog" komentara renanu i pitarima🖕
Pucaju cirevi hahahahah
@Trajno boli gyz4 ha?????
Ili je brat ovim oklagijasima htio poruciti samo "krkacina, taslacina i tarabljenje"
Bas su ovi mali, malecki plavi ljubomorni i pucaju od zavisti! Renan je ubjedljivo najbolji igrac premijer lige! A ovi ljubomorni primitivci lupaju gluposti. Bas ste otuzni! Opet mi je zeljo dragni simpatican pa vam zelim da rijesite sve svoje probleme, finansije , upravu i narocito se rijesiti dijela krkana i zaostalih primitivaca od navijaca! Zeljo jr bar bio normalan klub a ne ko ovi danas!
Sarajevo je u ovom trenutku bolje apsolutno za onoliko koliko su sinoc postigli golova.Kako je izgledala smjesna Zeljina odbrana totalno u nekom drugom svijetu,bez komunikacije bez praćenja igre.Toliki je prostor izmedu stopera da se mogao autobus parkirati,prazan prostor Sarajevo znalo iskoristi,sta drugo reci cestitke bordo ekipi i sretno u borbi za vrh tabele.Zeljo o koncu visi,nema tu vise ni zelje ni igre za necim boljim.Sve to izgleda tako sumorno,jadno i bezvoljno.
Sve ono sto su generacije igraca i uprava Želje gradile kroz istoriju ove danasnje postave ce unistiti u svakom segmentu.
Zvijer od igraca 👍
No me interessa