Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mora covjek malo tenzije dizati.. to je danas sve marketing..
DA VIDIS PISMENOST U SARAJEVU DANAS.
Navuci se bele tehnike i nemoze ti niko nista, narkomanu!!! Ima Kaka i Robinjo da budu mali misevi kraj ves (tebe). ;) Mars iz sporta dzukelo narkomanska!
papak jedan ja bezbeli nisam znao kako se sve to pise
Novinar, sjedi 1.
šta ti pričaš o pismenosti papak jedan: kaki - se piše kakvi tolka - se piše tolika izlagaju - se piše/kaže izlažu
Smrznem se kad cujem za NK Travnik... brrrrrrr
ma kaki ba umjesto da rade garant ispijaju kafe i mahalaju ovo je tolka sramota cemu nas izlagaju mislim ova nepismenost i tako to
procita li ovo IKO prije nego se objavi?!?!?!?!?! \"Nogometaši Argentine će dočekati Brazil u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2ca je, 010. godine u Južnoafričkoj republici. Utakmiu ovom momentu, daleko bitnija Argentini jer njena pozicija na tabeli ne nudi toliko mirnoće prije \"dvoboja svih dvoboja\".\" WTF?!?!