Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se desava s ovim klubom, menadzment ocito gubi kompas.Po meni Nagelsmana nisu trebali otpustat, u ovakom vaznom periodu kad se kub bori za UCL i Bundesligu, mijenjas trenera. Od srca zelim BVB da osvoje titule ove godine.
Situacija 3 na 1 da je pravovremeno Sabe dodao loptu Mane bi zabio gol. Sebicni igraci cuvaju loptu kod sebe do zadnjeg trena i tek kad vide da ne mogu nista sa njom onda je fol dodaju.
Suspendovan zbog sebicnog balavca koji ne zna dodat loptu u prostoru..Bayern se raspda ocigledno
Amin Ja Rabbi da se raspadne !
Nije za njega njemacka liga,cak u onoj kreisligi sve je to umisljeno da su neke igracine a kamo li Sane koji jeste igracina...nije se snasao Mane u svemu tome pa mu presudi Sane
Bajern nema Napadaca.Nek dovedu Dzeku.Bolji bi bio i od Manea i Sanea a i Müllera Seljaka.Ali Dzeko je u Interu.Bolje je u Milanu sve hrana vrijeme ha ja 👍👍
Neka kupe Hepek.
Naravno zato sto je musliman
Nqfelsman je car, treba se sa ovom bandom boriti. Trebao je dobiti podrsku uprave i ne bi bilo ovih problema sadq, siguran sam.
Tako je to, sta god da uradis u njemackoj i austriji ti ces biti kriv i protjeran jer si auslender, nece svabo na svabu nikad. To svi znamo sto zivimo kod njih
Bayern nikad lošiji Nikad više crnaca nego sada A predsjenik Ausländer Raspad sistema
Mane je veliki covjek i igrac, ne moze mu ovaj balavurder mjesanac ni gace oprati, g*vno malo umisljeno. A vidi se i kakav nam je mladi narastaj na Klixu, ovi nasi balavci koji daju smrdljive komentare protiv Mane-a, jednostavno receno - generacija (iphone) zombija i polu-robota.
To što je ''veliki čovjek'' mu daje za pravo da udari saigrača zbog faking dodavanja?
Ima li kazne za Sanea? Ako ništa drugo onda za onakvo dodavanje ga treba ohladiti na klupi.
Svasta tuzan sam
Nista suspenzija, samo izbaciti iz kluba!
toliko o toj dobrici vjerniku koji ne bi mrava zgazio hahahah
Nek si ovog klošara štocirao. Bravo care.
Ovaj nije čuo za sabur. Nejma veze, dajte ga kod nas na Grbavicu.
reko mu da dodaje loptu ko tetka i to je prelilo čašu
Sane, Mane....etnicki Nijemci 🤣🤣🤣