Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sakupiti snimke od svih utakmica Borca i poslati uefi. To je rijesenje ove lakrdije.
Sta se izvlacite na Borac za sve vase izgubljene utakmice..
Ako vec hoces odgovor, ne navijam ni za koga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zna li neko kako se zove Musina zena ili djevojka, imam nesto da joj posaljem u inbox
Treba mu noge polomiti
ODLAZI NEZNALICE
daj daj daj ostavkuuuuu Od pocetka nemas igru otjerao si najboljeg veznjaka od kada si dosao guras ovog jada julardziju jedva dva dodavanja sastavi. Takticki si smjesan. Husrefa vrati Ismire Husrefa. Sve mu daj i nemoj da bi ga neko dirao 10 godina. Husrefa, Berberovica, Alaima dajte nam nase legende sto su igrale za 0KM Kada se ovi pozale da ima neko da ih spusti.
Mi se borimo prvo sami sa sobom,pa onda sa drugim.Nije renome kluba da se napusta teren.Normalno da je tesko istrpiti sve ono ali nista nismo dobili,samo cemo jos vise izgubiti. Ovo je najbolje ispalo za Rozmana i Ibricica i ostale.Dosli smo u situaciju da cemo moliti Vicu da nas ne kazni puno. Samo sebi skocili u stomak.
Rozmane tebi nista ne moze pomoci, sarajevo igra katastrofa, nikad losiji, a najskuplji tim! Borac je jedna tekma i danas je ovo samo alibi bio, i tebi i ibricicu i cijeloj upravi, ali cinjenica je da se sve krivo radi! Suđenje treba rijesiti svakako, ovo je jadno inace!
Gledao sam utakmicu,bilo je nekih minornih gresaka kao na svakoj utakmici ali ništa zbog cega bi se napustio teren.
ma sta ces objektivni pitari, nebeska sorta, svi su krivi osim njih
Ovaj nema ni obraza ni stida , jedva docekao da sacuva svoju guzicu, kao da je njemu stalo do Sarajeva !
Moj Musemicu kako ovo prezivljavas.Doveli neku NN Rozgu da unisti klub
Kekecu treba Borac u zivotu
I mi smo ogorceni kako ekipa igra pod njegovim vodstvom pa nikom nista. Cinjenica je da smo losi i ovakvi ne zasluzujemo bolje.
ODLAZI NEZNALICE
navijao sam za Sarajevo ,ali hajde šta pizdite ,imate deset šansi ne znate gola dati ,ne moze na silu i prestanite više s tim sudija nas pokrao
Najveca poslijeratna prevara od "trenera"
Rozmane tebi nista ne moze pomoci, sarajevo igra katastrofa, nikad losiji, a najskuplji tim! Borac je jedna tekma i danas je ovo samo alibi bio, i tebi i ibricicu i cijeloj upravi, ali cinjenica je da se sve krivo radi! Suđenje treba rijesiti svakako, ovo je jadno inace!
pakuj ti kofere druze i idi i ti i onaj rumeni ,pustil ste zelju zevjezdu trebali i igman jer vam je kup obecan i to ne moze te da uzmete
Cekaj znaci nisu zeljo zvijezda siroki itd bili bolji nego ih je sarajevo pustilo jer im je kup obecan, ali ipak ispadose iz kupa. De mi bgt samo reci kako to posto smo mi ocigledno ostali glupi a ti znas nesto
Pretjera ga ti jarane, po toj logici sta se onda zalite ako je Sarajevo poklanjalo i cekalo da mu se pokloni ??!!
Ljudi apsolutno nikoga pobijedili u novoj godini ni tzv bošnjačke ekipa apsolutno nikoga ...da su drugi cetri pet bodova iza Borca pa ih kradu da ne budu prvaci ok ali apsolutno nikoga nisu pobijedili
Jedva koji bod uzeli i na sretne penale prošli na guzove Slobodu a i to nepravilnim odbranama penala.
Nisam ljubitelj mijenjanja trenera ko što se čarape mijenjaju ali, koliko ovaj ima kredita. Pa samo je Slobodu iz pederalne pobijedio na penale.