Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska liga ionako nije zvanično u top 5 liga, Nizozemci su ih prešli po rangu, a ni Portugal nije daleko.
para vrti đe burgija nemere... stara izreka, pa za nekoliko miliona izjavit će šta šeik poželi
Falio bi i ja za milijardu koju je dobio, neće likovima reći bez veze vam je ovo. Taj majmunski fudbal gdje fudbalere plaćaju stotinama miliona već odavno ne pratim.
Ovaj se zreo za peMzije..
je *
ali taj novinar koji ; Liga u Saudijskoj Arabiji nije slabija od Leage 1. Prevede u ; Ronaldo izjavio da je saudijska liga bolja od lige petica. koji moroni👀
Ni sam ne vjeruje šta je rekao
Pa nije primio tolike pare da priča da je liga prosječna, pored šutanja lopte jedan od glavnih zadataka mu je da bude ambasador lige i Saudijske Arabije
Objektivno nema šta
nije nesto FR liga, ali 2018 Marsej finale Uefa Kup, PSG u LP 1/2 finale 2021, finale 2020, Lyon 1/2 finale (izbacili i citija i ronaldov juve), Lyon 1/2 kup uefa 2017, monaco 1/2 LP 2017, nije to sve za bacit. ali neznaju osvojiti. nema dileme da i Lorijen razvaljuje svaku ekipu iz te amaterske lige
Al meni vise upada u oko da kosovska liga ispred nase, farski ostrva , moldavije
Ronaldo otisao u Arabiju u amatersku ligu, u tim koji je bio prvi na tabeli pa se plakalo da nema sa kime da igra jer je izgubio sve trofeje u prvoj sezoni. A Messi u prvoj sezoni u Miamiju ima u 13 utakmica, 11 golova (0 penala!), i 5 asistencija i sa zadnjim timom u ligi osvoji kup. Ljudi logično više cijene ovo što je Messi uradio sa nikakvim timom nego ovo Ronaldovo nabijanje statistike po Arabiji u jednom od najjačih klubova u ligi.
Druze ti pojma nemas
Ja sam napisao samo cinjenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Engleska i Njemačka liga ostalo je sve na nivou s arabije
pa i meni bi bila bolja da dobijem milione ko on od njih a malo jaca liga od kisele pavlake
Pa i nije bas u krivu. Francuska liga realno nije peta najjaca liga. Portugalska, Nizozemska i Turska su trenutno vidno kvalitetnije.
Turska hahahahaha
istina, saudijska trenutno zanimljivija od francuske al opet ne zna se sta je veca sramota pratiti
Ovi sto messija podrzavaju… gdje je on u psg i usa ? Lik nestao… igrao u dream teamu u PSG. Nula svih nula.
O cemu ti? Messi je u sezoni 2022/23 imao vise golova + asistencija od Haalanda. Jeste da je Haaland igrao u tezoj ligi ali Messi ima 36 godina i nije izveo nijedan penal u PSGu.
To on tješi sam sebe jer leti za parama.Klasični seljačić ko i 90 posto fudbalera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)