Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo je napravio gresku sto se vratio u United, znaci to je tonuci brod titanik od kad je Sir Alex otisao, tom klubu nema vise pomoci znaci, da ne znam ko da dodze.
Nista nevidjeno balavac nijedan klub nije na istoj razini svako desetljece
Šta znači dodže?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sto nisi cestitao Benzemi, moras malo kontrolisati ego.
Cestitao je privatno glupane, citaj sta je Benzema izjavio nakon dodjele. Prvi mu je cestitao, ali si ti onaj fazon ako ne vide ostali kao da i nisi.. Veci je tvoj ego
Pa jucer Benzema dao izjavu da mu nije cestitao
ETH je uvijek za medije govorio da je Ronaldo imao obiteljski problem kada je bio odsutan u predsezon. ETH je za medije uvijek govorio da je Ronaldo dio njegovog plana čak i dok se njegov agent kretao Europom tražeći klub za njega ETH je za medije rekao da je Ronaldo bolestan bez znanja da je otišao na intervju kod Morgana ETH ga je postavio za kapetana protiv Aston Ville ETH je odlučio da ne uvodi Ronalda tijekom ružnog poraza od Cityja. Na koji način je ETH omalovažio Ronalda?
Prošle sezone najbolji strijelac Mančestera.Što serete. Vidi se ds ga ne vole, namjerno mu neće dat' loptu, kad' je sam pred golom. MLogo jedete *ovna za Ronalda
Ronaldo je ostario, a United je za quurac klub. Vise ne mogu kupiti druge klubove i sad tonu. Osim toga, City nema samo bolje igrace, i nije samo bogatiji, nego ima i bolju organizaciju, kvalitetniji ljude izvan terena, City je najbolji fudbalski projekt na svijetu. Cak su Unitedovi igraci slali djecu u City fudbalsku skolu.
Ronaldo mogu samo da ti ga dudlaju
Do tebe je tu najvise. Poradi malo na sebi...ego, prepotentnost, drskost itd. Bio bi puno bolji
Ovaj lik je bas bolestan!
Bolje mu je bilo u Juventusu 10x,u 3 sezone došao je na vrh sami strijelaca,u samo 3 sezone! Ali kako god legenda je i nema se kome pravdati,najbolje da odradi sezonu u Realu i oprosti se ko čovjek!
@Haziiio84zzz zar ti stvarno mislis da bi Real vratio Ronalda? I provjeri malo je li Juventusu bilo bolje sa Ronaldom jer su ljudi kada je on dosao iz sezone u sezonu imali sve losije rezultate!
Glavni su mi ovi junajtedovci “krenulo naopako otkako je on dosao”, od sir alexa se borite za europa ligu, sta je krenulo naopako??
Bez njega su bili drugi, igrali timski. Njegovim dolaskom sve se raspalo. Sve morali podrediti njemu i rezultati Junajteda su ispastali zbog toga. Ni u LS se nisu plasirali. Evo sad opet se dizu bez njega i od kako on ne igra...
Propo United ko stari kauč, sad su za druge lige samo
lik je sve rekao kako je, svidjelo se to vama ili ne....
Tako ti je sa ljudima Rona, jednom im nemoj valjati kao da im nikad nisi ni valjao.. Sve padne u vodu.. A možda bi i ti dao više da te nisu je***i, jer se teško igra pod pritiskom
Pa zar iko vjeruje ovom propalom Mančesteru. Ja sam navijač već 20 godina. Pogledajte šta im je Murinho rekao. Odmah su ga natjerali.
Izdali su me ? Rece covek koje je otisao iz Juventusa 2 dana pre kraja prelaznog roka iako je citavo leto govorio da ce ostati. Rece lik koji je sada hteo da ode iz Junajteda jer se nije plasirao u LS, bojkotovao klub i pripreme jer je ocekivao da vise nikad nece zaigrati za Junajted, ali s ozbirom da niko nije hteo da pristane na ono sto je trazio, morao je ostati u Junajtedu.
. A kakav ima karakter to je dokazao i pre dolaska u Junajted kada je bio spreman da ih izda i hteo je da ode u Siti... samo sto Gvardioli nije potreban igrac koji seta po terenu i koji kvari atmosferu u timu. A kakva je osoba o tome govori evo sad i Benzema koji je rekao da mu Ronaldo nije cestitao na zlanoj lopti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ferguson je izgleda spasio Manchester city...ovaj sa Guardiolom bi tek imao sukobe.