Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa iskreno zašto bi igrao za BiH? Da ga vode mamlazi kojima je samo u interesu kako maznuti što više love za sebe. I da nikad ne vidi ni jedno prvenstvo osim na tv. I još da ga mediji onda razvlače po javnosti.
I jos da mu psuju majku usta3ku.
Ko poželio rat u kući mu bio.
Ko rat pozelio i pomenuo ga momentalno neka umre u najtezim mukama
Eto Bosnje jisu zeljele rat 1992. a napadose ih sa obje strane… izvuci pouku
nisi ti napustio dom nego prebivaliste,jer da ti je to bio dom igrao bi za domovinu a ne za ustashki poredak
Vise Bosanaca u Hrvatskoj Repci nego samih Hrvata haha
Ima i Slavonaca, Dalmatinaca, Hercegovaca, Zagoraca, Nijemaca, Švicaraca. Jedno vrijeme čak i Australaca (Šimunić). Ima Hrvata od svugdje, u pravu si.
Shvatite da su Hrvatska i BiH jedno. Hrvati su ponosni Bosanci i Hercegovci, ali u nacionalnom smislu Hrvati.
Nismo u nacionalnom smislu Hrvati u nacionalnom smislu sam Bosanac i Hercegovac to što ti misliš je u narodnom tj. etničkom smislu. Država = Nacija , narodnost = etnička pripadnost svi smo mi u BiH Bosanci i Hercegovci!! UN znači Ujedinjene Nacije a ne Ujedinjeni Narodi ;-) to vrijedi pogotovo za Šiptare koji po nacionalnosti mogu biti Albanci, Kosovari, Srbijanci, Makedonci, Crmogorci....
Ne postoje hrvati u BiH ppstoje Bošnjaci katolici koji iz nekog razloga iako to nikad nisu bili nastoje biti hrvati veci od onih koji to zapravo jesu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hrvati nisu ni svjesni koliko su im radosti u sportu donijeli bosanci...
Hrvati, dakle Hrvati, a ne Bošnjaci. Vidimo koliko vama Bošnjaci donose radosti.
I Emir Spahić je rođeni Dubrovčanin pa je se odlučio za BiH i Mensur Mujdža je rođen u Zagrebu pa se odlučio za BiH a tek Sandžaklije Medunjanin, Hajrović, Kolašinac....nek svatko igra za reprezentaciju za koju mu srce kuca.
Kakva bi tek bila reprezentacija BiH da nam hrvatska i Srbija ne uzima igrače auuuuu
Kako netko može uzeti igrača, ljudi o tome sami odlučuju, a zašto je stanje ovakvo kakvo jest, možda je i do nas, da li je itko o tome razmišljao.
Ko tebi može mene uzeti sorotinjo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako to napustili dom a za dom spremni ?
Volim te volim te mama Majka je majka
Sva Hrvatska reprezentacija je iz BIH 🤣
hrvati nam redovno kradu igrace, bez bosanaca ne bi imali uspjehe. modric i prije rakitic, porijeklom bosanci.
Oni nisu muslimani
Kome vama .halo Hrvat igra za Hrvatsku ,Srbin za Srbiju ,gdje ti vidiš tu kradju,šta je sa Kolašinca jel tu isto kradja ilii?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Objektivan treba biti, vecina bi otisla 92 da je znala sta ce se desiti, sto se tice ovog momka licno meni je drago i bolje je tako nego da ga svrstavaju u rep. Po nacionalnom kljucu. I svakom kome neodgovara ova zemlja nek ide a ne da radi na stetu nas sviju. Pogotivo da nebude seljacina ko bl. vepar .Navija tamo za nekoga ko mu se smije iza ledza jeri zna daje kupio diplomu na stocnoj pijaci u vojvodini, ,nezna pet rijeci stranog jezika ma nezna ni on kojim jezikom prica.
Možda ga je stigla božja kazna pa mu je tata poginuo zato što laže da je morao pobjeći od kuće.
Idi negdje u ustanovu na liječenje,nije sramota.
Bio sam jednom na utakmici reprezentacije BiH ,komentar jednog gledaoca mi je bio dovoljan da mi to bude posljednji put ,kada je Marko Topić postigao pogodak i to za pobjedu,komentar dotičnog je bio ,hebes ti ovo kad nam šokci golove daju e tu sam shvatio da to nije moja reprezentacija,poslje kao potvrda su se počele pojavljivat turske zastave i one nekakve kaligrafije sa sabljom,žao mi je ali uspjeli ste napraviti istu grešku kao sa armijom u ratu.
ako je na tvoju odluku utjecala izjava jednog hajvana onda to i nije bila tvoja reprezentacija, što misliš da li bih ja prestao navijati za Hrvatsku da sam čuo da netko kaže " hebeš ovo kad nam Brazilac mora davati golove ili hebeš rukomet kad nam Smailagić i Džomba moraju davati golove".
Lupas i lazes, nasi treneri su bili i Sliskovic i Prosinecki i Milosevic i nikad im niko nije prigovorio nesto zbog nacionalnosti.
Ako je rodjen u Zenici ne mora znaciti da je Zenicanin. On je od Zepca!
Kuline, strah za budućnost djece. 1992. je bila dobro zahebana godina.