Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkohol je opasan igrac. Pobjednik u borbi sa alkoholizmom moze biti samo ako ga prestanes ko zumirat nikako drugcije. Ja to iz iskustva pisem jer se borim sa tom posasti 43 gd.
Prijatelja sam izgubio zbog alkohola i tad sam sebi rekao da vise ni kap alkohola necu uzeti. Prosle su dvije godine od tad, ali nasim ljudima je jos uvijek neshvatljivo i neprihvatljivo da neko vise ne pije i uvijek forsiraju, haj bar jednu...jedna po jedna i opet po starom
Englezi nisu poznati kao igraci sa nekom tehnikom,magijom,driblinzima...Ali ovaj covjek je imao to sve,jedan od najplemenitijih igraca ikad na ostrvu.Tuzno kako je zavrsio na kraju,imas sve u zivotu i opet dzaba.
Nek je Marihuana ilegalna , a nek je alkohol legalan … Necemo mi nikad u Evropu ..
Nije do alkohola i droga nego do tebe sto nemas mjere. Povuci jednu liniju i popij jednu flasu, nemoj povuc 30 linija i popit 6 flasa. Nisu droge za svakoga moj Gaza...
Bio sam pijanac a sad više neeeee
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, ....
Ko nema u glavi…
Kada posao počne da trpi zbog alkohola promijeni posao!
kažu ovi neki kad urade nešto loše kažu glasovi u glavi im rekli kako nikome ne kažu završi Fakultet nađi dobar posao mani se klošarstva i ovaj pio si jer to voliš da radiš jesi klošar po DNK
Pa kažu i nama, pa ga završimo (fakultet). Nekoga na dobro navraća nekoga na loše... Eto tako nekako.
sto bi rukfas rekoa: treba piti umjerno...
Želi da ostane anoniman!
Mozak fudbalera bez škole
Dobre tojage samo.
Neki dan baš gledam gostovanje kod Senada Hadzifejzovica, gdje Feđa Štukan priča tu povezanost između alkohola i droge, pa tvrdi da je trava bezopasna u odnosu na alkohol. Nejverovatno gostovanje. Obavezno pogledajte.
kazu i strucnjaci, tzv. doktori da droga ostecuje mozak pa kako onda da tu tvrdnju o nevjerovatnom gostovanju shvatimo? sta bi onda tek pricao da je neostecenog mozgai zdrave pameti?
Pravi Englez. Tako će i Rooney završit...