Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio je sve zajednicke derneke...
............šta je........neće talat s tobom...............
Ćuj Platini, ak' to još jednom javno pomeneš ja se budem izgalamil na tebe!
Dosta je više i tog Blatera, metuzalem 78 godina i još bi da bude na čelu FIFE, vrijeme je da to mjesto preuzme neko mlađi, manje korumpiran!
Beckenbauer??????
Pa on je veci lopov od Platinija i Blattera zajedno.
U kom smislu?Znaš li za podatak da je još prije 10 godina predlagao limit na novac i basnoslovne transfere?Mislim covijek je star ali gledat Platinija na mjestu baltera je vise nego smiješno.
Platimi
korumpirani supci perete novac i zaradivate pare a vidi raje bez posla uefa pere pare i taki ko platini karcinom unistio je ljepotu nogometa
A to si ti kao svježa krv?
Pa nece ga podrzati jer puca na njegovu poziciju, logicno. To isto ko da reis porzi Bakira ili Radoncica. Ups, pa on ce to na kraju i uciniti.
znaci Francuska ispada odma u grupi na SP ;)