Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nemogu da vjerujem sa kojom lakoćom ovaj momak daje golove.... Svaka mu cast!!!
kapa dole Mire!kaze komentator,sa kakvom lakocom ovo pjanic radi,kao da je na treningu!
Magnific Pjanić!
Svaka cast, pravi je majstor !!!
@madrid doduse zaboravio sam bio na sve to jos samo da ga cheslea hoce kupit
Chealse nudi 30 miliona €ura i Lamparda Lyonu za Pjanica !!! (Ah SA-X necete moci odoliti,sutra ce pljustati clanci ovdje!!!) Inace,bravo Miraleme najjjj....bi im se m.....e smotane :))
Mogli su bar spomenuti da je Spahic igrao za Montpellier.
pa uzdizu ga zbog isto toliko golova u LP, te zbog pribliznog broja asistencija (mozda cak i vise)... uzdizu ga zato sto sa 19 godina, prakticno \"nosi\" igru lyona, i to na efektan i atraktivan nacina, jednostavno majstor... http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/
tek treci pa ja mislio on se nabusio mreza pocemu ga onda uzdizu tolko
svaka cast znalacki
Aferim majstore!Hladnokrvnost i preglednost za 10!Za jedno 4 godine najbolji igrac svijeta.Zapamtite!
nisam nista razumio ovog komentatora al dovoljno je ovo : PJANIC LA GRANDE KLASE...BOSNIA ... FASCINANTE
dobar miki,dobar!
svaka cast majstore,kakav hladnokrvan pogodak