Nogomet
29

Pehar SP-a izložen u Skenderiji, građani s nestrpljenjem čekaju fotografisanje

Piše: J. H.
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Trofej Svjetskog nogometnog prvaka izložen je u dvorani "Mirza Delibašić" u Skenderiji gdje će ga građani BiH moći vidjeti od 13:00 sati.

Osim fotografisanja sa najvećim simbolom nogometa, građani će imati priliku uživati u desetinama drugih stvari koje su im na raspolaganju. Tu si hologramska soba gdje će imati priliku vidjeti promotivne spotove Svjetskog prvenstva te najzanimljivije detalje dosadašnjih svjetskih prvenstava.

"Danas i sutra građani BiH mogu doživjeti nevjerovatnmo iskustvo. Ovo je jedinstvena prilika u kojoj mogu vidjeti originalni trofej Mundijala. Osim toga, tu su i brojni drugi sadržaji. Pripremili smo jedan veliki transparent na kojem se građani mogu potpisati i koji će biti sa Zmajevima u Brazilu", kazala nam je Ana Kljaić, direktorica komunikacija i odnosa s javnošću za Hrvatsku i BiH u kompaniji Coca-Cola Adria.

Najmlađi mogu uživati u igranju virtuelnog nogometa, PlayStationa, mjerenju jačine šuta, zračnom nogometu.

"Nećemo se prevariti kad kažemo daje ovo jedinstveno nogometno, brazilsko Coca-Cola iskustvo", dodala je ona.

Treba napomenuti da se u sklopu cijelog događaja može posjetiti i izložba fotografija fotoreportera Klix.ba Feđe Krvavca na kojoj građani mogu vidjeti fotografije Zmajeva nastale u periodu od samih početaka reprezentacije BiH.

Ulaznice za ovaj događaj su besplante i mogu se osigurati putem portala www.kupikartu.ba, na www.coca-cola.ba, kao i skeniranjem QR koda koji se nalazi na Coca-Cola 0,5L promotivnoj boci s etiketom inspirisanom turnejom.

Također, karte se mogu preuzeti i ispred Dvorane "Mirza Delibašić" i u prodajnim objektima Sport Lifea širom Bosne i Hercegovine.