Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nece ga niko mahnut, al' ce mu falit' jedno 20 deka...
i u naraodu dobro poznata "mogu se samo slikat sa njim" XD
Samo treba Beankovicu i ovoj SDA eliti zabraniti da se slikaju pored njega da nebi BIH dobila prije svjetskog pehar i to posteno po zakonu! :)))
Ne bi me čudilo kad bi ga ukrali :D haha
Još nam i ta mrlja fali...
Vi nakon jedne utakmice donosite zakljucke,bas ste smjesni ,et izabrat cemo 25 igraca sa Klixa pa cemo poslat u Brazil mozda doguraju do finala,daj ljudi sutite i nemoj te komentarisat bezveze,vi lafo nesto pametni et,svaka cast.
j ebo vam pehar mater sta se slikate , sto se sad ne skupe oni demonstranti sto su razbijali i nek ukradu pehar eto im para gledaj zlata
Sve više idiota mi sjebava naslovnicu na face-u sa slikom pored ovog sranja, kakva vam je to furka, jeste normalni jbt.. o.O
ti nemas sine pojma o zivotu ja sam ponosan sto sam se slikao pored njega i stajat ce mi vjecno na profilnoj i na desktopu i uramljena slika na stolu od kompjutera. Zivio ;)
kad si debil ;)
Hajmo idolopoklonici, kleknite pred peharom.
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
Meni lici na glavicu kupusa
cim se zavrsi slikanje odma ga vracajte na GRBAVICU da se ne izgubi :-P
kad ga sven i vrsajevic dignu stari...
Je l' naši ljljani moraju osvojiti SP tri puta uzastopno, ako Bog da, da bi trajno ovaj pehar ostao kod nas ili je bitno osvojiti tri puta, ne mora uzasptopno. Selam
Nazif Mujić je čarter letom iz Berlina sletio na sarajevski aerodrom... Primjećena je veća koncentracija Secyuriti službi oko trofeja. Elvedin Begić zabrinuto klima glavom.
:D :D :D