Nogomet
0

Nezaboravno iskustvo uz FIFA trofej počinje za tri dana

Klix.ba
U okviru treće turneje FIFA trofeja Svjetskog nogometnog prvenstva koju organizuje Coca-Cola ljubitelji nogometa u 90 zemalja imat će priliku doživjeti potpuno nezaboravno iskustvo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon što stigne u našu zemlju u četvrtak 6. marta, Trofej će sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu čekati izložen u petak 7. 3. od 13 do 21 sat i u subotu 8. marta od 9 do 21 sat u Dvorani "Mirza Delibašić".

Na putu do sobe sa Trofejem sve posjetioce očekuju brojna interaktivna iznenađenja i igrice kakve dosad nisu igrali. Coca-Cola je omogućila za sve posjetitelje besplatan ulaz na izložbu, ali uz obavezne ulaznice.

Cijelo iskustvo počinje na platou Skenderije, gdje će dobrodošlicu posjetiocima zaželjeti maskota Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu ove godine, vješti žongleri, a sve uz dinamične zvuke Sarajevo Drum Orchestra.

Prolaskom kroz pravi tunel posjetioci će "istrčati" na teren, na kojem ih očekuju brojna iznenađenja. "Jeste li ikad opucali penal loptom koja ne postoji?, Znate li koliko je jak vaš slobodni udarac?, Može li se igrati nogomet na terenu na kojem nema lopte?, pitanja su na koja će saznati odgovor samo oni Bosanci i Hercegovci koji posjete izložbu FIFA trofeja Svjetskog nogometnog prvenstva", najavila je Ana Kljaić-Balenović, direktorica odnosa s javnošću i komunikacija za Hrvatsku i BiH .

Coca-Cole Adria, izdvojivši samo nekoliko zanimljivih interaktivnih animacija koje su pripremili organizatori Turneje, podsjećajući da će s lica mjesta za uspomenu svaki posjetilac ponijeti svoju fotografiju s Trofejem.

Ulaznice za ovaj događaj su besplatne, ali obavezne, i mogu se osigurati putem portala www.kupikartu.ba, na www.coca-cola.ba, kao i skeniranjem QR koda koji se nalazi na

Coca-Cola 0,5L promotivnoj boci s etiketom inspirisanom turnejom Trofeja. Također, karte se mogu preuzeti i u prodajnim objektima Sport Lifea širom Bosne i Hercegovine.

U toku ovog jedinstvenog dvodnevnog događaja partneri projekta "Kia" i "Centrotrans" omogućit će potpuno besplatan prijevoz do Dvorane "Mirza Delibašić" svim vlasnicima ulaznica.

Sport life Adidas će svima pružiti priliku da se zabave i osvoje nagrade i popuste u Sport life prodajnim objektima.