Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je Ivica Osim, a lako je biti general poslije bitke, i to 30 godina poslije bitke.
Tako je, Savicevic fulio zicer, a sada Osim kriv.
Mi smo trebali zabiti bar 3 gola Argentini. Susic nije ustopao loptu na 5 metara, Dejo zicer, Prosinecki zicer. Piksi bio tada najbolji fudbaler na planeti. Nikada nisam tu utakmicu prezalio
Tekma je na ju tub Pancev cilja na Zlatka Vujovica. Pancev je tad bio raspolozen za golove. Igrac se drzi iz raznih razloga, a koji god da je razlog igranja Vujovica, Osimov je razlog. Osim je majstor
Zato ima jedna zemlja Hrvata koja je tu Argentinu sa Messijem proderala 3:0 i osvojila srebro na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji! Za stotinjak dana ce Hrvati ako Bog da opet igrati glavnu rijec u Kataru! Kakva Juga a kada mi Srbi porede Modrica i Piksija dođe mi muka!
Najlakse je biti general nakon bitke.
A ko je ovaj Pacov? Iskreno prvi put cujem za njeg..za Piksia sam cuo,Prosineckog,Susica logicni..ali ko je ovaj jbn Pancev? Gdje je igrao PSG,Real??ili cukaricki i obilic pa nisam nikad cuo za njeg..al nek se je nasao da mudrojebi na legendu..
Eto ono mi ko neki strucnjak pa se nasao da mudruje i pametuje sta je Osim trebao da radi. Osim je institucija za ovog neukog konja. Gori mi je novinar klix-a sto prenosi ovo.
Yebo vas Pancev. Ivica Osim legenda!!
Poslije zvjezde, gdje si nastavio igrati ???
nasao se pricat nakon 30 godina kad je legenda osim umro.Sto nisi imao Muda pricat dok je bio ziv.Pojeo bih te Osim rijecima.Tu se vidi da si mali
Pancev ne seri.Nemas pojma.Ti nemas toliko igracko ime da pricas o velikom Ivicu Osimu.
Daj ne dipr, Ivica Osim je Legenda
Vjerovao ti je Inter pa sta si napravio?
Haj pametnjakovicu umukni,lako je seruckati tako. Ustani kad spomenes Ivicu.
Pa dragi Darko covjek zivio 80g i nisi mu to reko za zivota,sad kad je umro pricas to,nije posteno,taman da si u pravu,a vjerovatno nisi,po tome se vidi da si ipak manji od njega i kao covjek i kao igrac.
U prevodu da je tebe malo forsirao fol bi kao dobili argentince...najveci neprijatelj svakog fudbalera je nizak ego...