Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što samo od Messija? Ne igra on jedini. Mogli bi popiti kaznu od FIFA-e zbog ovakve apsurdne izjave, čuj govori da zapale dresove i slike. Idiotizam.
palestinci bi prvo trebali zapaliti svoje komšije Egipat i Jordan koji su im zatvorili granicu
Svaka Cast Messi !! "I stressed that the game, in the wake of the killing of the Palestinians in Gaza and the relocation of the U.S. embassy to Jerusalem, sends a dangerous message to the Israeli government that the world ignores its gross human rights violations. Messi cannot turn his back on the Palestinian victims," said Jabareen.
Utakmica je suspendovana na zahtjev Messija
Da je obratno i da su izraelci ovako zaprijetili mozda bi pilo vode...ovako....slabo.
Arbeit macht frei!
E baš su ga zajebali!
Fake news..m
Zar nije logičnije da kažu da zaigra i da uvali 3 komada
Pa bolje da igra da im utrpa 10 komada, nego da ne igra, pa da kojim sucajem Izrael pobjedi i onda ce se hvaliti da su dobili Argentinu, jos jedan samar svijetu!!! No opet treba se maniti corava posla, sport i politika NIKAKO jedno s drugim, pa nek se ljuti ko god hoce!
Primitivci. Vec 70 godina samo pale, a stete iskljucivo sebi. Je*e se Mesiju i Izraelu za njihove plamicke.
Zaboli Mesija za tamo neke palestince
boli mesija k u r ac
Pa nije on Ronaldo da dadne donaciju za Palestinu boli njega za vas
Teroristi
koja budala ide igrat lopte u Jeruzalem u ovakav vakat