Žele da ne igra
247

Palestinci zaprijetili Messiju: Ako zaigraš protiv Izraela, palimo dresove i odričemo te se

Klix.ba
Lionel Messi (Foto: EPA-EFE)
Lionel Messi (Foto: EPA-EFE)
Nogometna reprezentacija Argentine u subotu će odigrati prijateljski meč u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Jeruzalemu protiv Izraela, a tim povodom prvi čovjek Nogometnog saveza Palestine rekao je da svi Palestinci trebaju zapaliti fotografije i dresove Lionela Messija.

Jibril Rajoub, čelnik palestinskog saveza, smatra da Lionel Messi ne treba igrati protiv Izarela zbog terora koji ova država vrši nad Palestincima, a otišao je toliko daleko da je rekao da svi navijači trebaju zapaliti Messijeve fotografije i dresove.

"Navijači bi trebali zapaliti fotografije i dresove Lionela Messija ako će zaigrati protiv Izraela u prijateljskom susretu", poručio je on, dodavši:

"On je velik simbol i zato ćemo ga 'napasti' na osobnoj razini, pozvati na paljenje dresova i fotografija te ga se odreći. Još uvijek se nadamo da on neće doći", rekao je Rajoub.

Susret između Izraela i Argentine trebao bi se odigrati u subotu s početkom u 20:30 sati, a to će ujedno biti i posljednja priprema za Gaučose pred nastup na Svjetskom prvenstvu.

Koliko će riječi prvog čovjeka palestinskog nogometa imati utjecaja na Messija, tek treba da se vidi, ali svakako da ni sam Argentinac ne želi vidjeti spaljene dresove i fotografije ljudi koji u njemu vide svog idola.