Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Lutvo, jako mi je drago zbog ove utakmice jer vas je spustila na zemlju. Prije svega jer ste bez razloga stvorili lazno sampionsku atmosferu, a niste ni blizu i jedne generacije fudbalera Zeljeznicara u posljednjih 10 godina.
Sloboda je stvarno zestoko ostecena . Ovo je sramota
Sine dragi jesi ti gledo utakmicu, pojeli smo vas bolan bolan.
Ti si los svakako. Samo za bureka i jogurta.
Pokazite, sta je sinoc Dibala uradio i kakav je gol dao, nesto sto se rijetko vidja i zbog cega vrijedi gledati nogomet. Da je srece da se igra vise tako a manje prepomaze po terenu.
Dok je ćaća suflirao bilo je nekih rezultata, ovako Amar Osim teška je zabluda
A weko si da ste favowiti.
Ovaj Osim uvijek pamet prosipa, a na kraju uvijek izgubi. Haa Buuuu
5 mečeva bez poraza, kako si s glavom?
Spremi se, Lutvo, za kandžijanja na derbiju
Komšije će izgleda u niži rang. Bilo bi mi zao, ali fakat taraba do tarabe. I trener im je koristan kao pritka za grašak.
...niste "mogli" izgubiti,nego ste morali izgubiti da je sudio neki sudija koji nije na vasoj platnoj listi...cist penal nije svirao,ono je za zatvora...
Da ima obraza ne bih se bavio ovakvim javnim poslom i sramotio i sebe i oko sebe.On i fudbalski -trener /pedagog-sportista/ dva pojma.Uprava je puna licemjera i ne smiju kazati istinu među sobom.Loše uzore dajete mladima.
Lutvo bolan ne bio okupaj se, obrij se i počešljaj se makar na dan utakmice!
Pa sto prijatelju nisi polagao i pripremio to kako treba. Odgovornost je tvoja.
Zbog cega lazna euforija u redovima Zelje? Pa za kojeg igraca ste jaci u odnosu na proslu godinu? Dovesli ste jednog kvalitetnog (Bojo), a potrebno vam je na svakoj poziciji po jedan igrac. Bogicevic i Stanic su super igraci za Mladost DK. Doveli ste dva igraca (Alispahic i Stilic) od kojih kada sastavis ne mozes jednu zdravu desnu nogu dobiti.
A Ubiparip trese mreze za Simin Han
koja bagra
Ovako realno Željo je jrdna od lošijih ekipa u PL
@hercmerc Na čemu si ti?
5 utakmica bez poraza kako glup komentar 😂 Ne navijam za zelju al stvarno ste konji