Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali on treba da pjeva ili da igra(sta vam je bitnije)?
Pa nije hor, niti je Srbija nivo sjeverne koreje. Svako ima demokratsko pravo da radi sta hoce mozda pjeva u sebi, mozda ne pjeva, mozda cita pjesmu u sebi. Ne bitna stvar i za repku i za njega, njegovo je da igra, repka ima taj interes i kraj ba price
Ne poštuje državu. Sandžaklije mogu, ali Srbi i Hrvati ne smiju. Ma vidi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je isto kao da se Bošnjaci naljute sto Komšić nije proučio Fatihu. Niđe veze.
Pa stoka
Niko njemu nije ponudio da igra za nadu repku, a smijem da se opklafim da bi obje rucke prihvatio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je problem? Covjek je Bosnjak.
Ovdje još mnogi nisu shvatili šta je srbin! Licemjerje, laž, spin, obmana, izvrtanje, nijekanje očitog, pretvaranje... Duga je lista ovakvih epiteta na njihovom imenu.
Ja još uvijek ne mogu da shvatim jednu stvar, cijeli svijet kaže Wien ili Vienna jedino mi Beč
Srbi su teski licemeri.Dok je bila himna Hej Sloveni i Sinisa Mihajlovic a i ostali reprezantitvci niko nije pevao himnu,valjda cekali da se promeni da dodje nacionalisticka Boze pravde pa da "propevaju".
Bravo Masane i ne treba da peva himnu koja peva "srpske zemlje srpski rod" Ja kao Bosnjak iz Sandzaka takodje nikad ne bih pevao.Doduse ja ne bih ni igrao za Srbiju nikada.
A sto ovaj igra?
Kakve su ljudi to priče da himna nije inkluzivna??? U Srbiji ima procentualno više Srba nego Francuza u francuskoj, nijemaca u njemackoj, a tek Engleza u UK. A tamo niko ne osporava Bože spasi kralja/icu. Moramo se probuditi!!
To ovaj japanac nakitumi jashi pjeva, jer ga piksi zahebo pa mu reko svi smo srbi. A ovaj dječko neka ponosno ćuti i igra…nije pjevač.
ZATO BIH HIMNU SVI ZNAJU NAPAMET !
O čemu vi pišete majko moja... Niti mu ko zamera, niti koga iole briga da li će pevati himnu državu za koju nastupa i u kojoj je rođen. Ako je ne oseća svojom ok, neka igra on samo fudbal najbolje što zna. Srbija se ne zamlaćuje sa tim stvarima odavno, a od kako je Ljajić odbio pevanje himne. Imaju Srbi pametnija posla, od ovakvih stvari.
Pa nije Srbija njegova zemlja da pjeva njihovu himnu,on je iz Sandzaka
Da je pametan sljedeću utakmicu bi zapjevo japansku himnu.
Nisu nam potrebni pevaci nego igraci, a Masovic i igrac i po.
prvo, kao sto srbi i iz bosne mogu da igraju za srbiju tako bosnjaci iz srbije mogu da igraju za bosnu Zasto nije odabrao bosnu? Samim tim sto je odabrao da igra za Srbiju meni je pokaao kome je verna e sad sto nepeva boze pravde njegova stvar...
Ma ne pjevaju ni nasi, sta kukate ba. 😁
Srbija je višenacionalna zajednica a himna im pominje isključivo ’srpski rod’. Neka niko ne očekuje od Mađara, Bošnjaka, Albanaca i drugih da će pjevati himnu koja ih diskriminiše. Nije do tih naroda nego do onih koji diskriminišu kroz izbor himne. Baš bi i Srbi u BiH pjevali ilahije i kaside da ih kakav diskriminator proglasi himnom.
Ne mora on bila sta pevati. Pevaci nisu nam potrebni. Potrebni su nam igraci a on je za nasu reprezentaciju super-igrac. A himnu ne menjamo, sorry...... Ko hoce nek peva, ko nece ne mora (nije to problem), ali himnu ne menjamo.