Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte stavljati sve Sandzaklije niti Bosnjake u jedan tor...svi smo mi razliciti,ima i kod nas ovakvih koliko hoces koji igraju za Hrvatsku,Sloveniju,Njemacku itd...on barem zivi u Srbiji
Kad bošnjaci i Sandžaklije nemaju ništa zajedničko, koju P.M. svi trče nama ovdje. Ja ne znam niti jednog bošnjaka da ide u Sandžak da živi a tih sandžačkih govvana tipa Nenad Hadžifejković, Šćepo Radončić puna Bosna, puno Sarajevo. Da sam predstavnik bošnjaka sve bi te migrante protjerao. Dao bih im rok 24 sata da napuste zemlju ili deportacija.
ima tu i kod nas krivice jer nema dana kad ne vidim pljuvanje po Sandzama iako je hiljade Sandza branilo BiH 90ih i vrhovni general Armije je bio Sandzaklija Sefer i ne trebamo se cudit kad ne zele Sandze da igraju za nas...
Nemojte me pogresno shvatiti, svi su onirodjeni Srbijanvi i tako se osjecaju, a za reprezentaciju Srbije ne nastupaju samo ako ih ne pozovu. Ostali glume Bošnjake i dodju ovdje da palamude, a u stvari su Srbijanski muslimani.
Muslimani iz Raske Oblasti
Mislim da mu je ovo bio posljednji poziv u reprezentaciju
naravno zato je samo obicni bazdar a ne bazdarevic.
Bravo momak, svi bi trebali tako ko ti da igraju za zemlju u kojoj žive, a ne ko neki za zemlju sa kojom nemaju ništa osim vjere.
Sandzaklije vole BiH kada treba ovdje raditi u BH Telcomu, Elektroprivredi, napraviti firmu pa uzimati tendere. Ali kada treba repku izabrati, Srbija na prvom mjestu.
Za Bakira su turci i sandžaklije ispred bošnjaka, ništa protiv ali svako ima svoju domovinu. Neka igra ili predstavlja državu u kojoj ima perspektivu a definitivno kod nas u našoj repki su najveći luzeri su bošnje-zvijezde?! Pjana, Džekson, Šeha itd. Nemamo se kome ili zbog čega žaliti 🤷‍♂️
Svako ide gdje mu je bolje, kad Balkanoidi shvate da trebaju raditi na sebi i ne obazirat se na drugog tada ce nas i krenuti.
Pola Srbi pola Albanci...a u Sarajevu i BiH su uglavnom zbog biznisa i drugih interesa..otprilike kao što su zapadnohercegovački Srbi u Zagrebu i Hrvatskoj..
Treba biti korektan prvo podzimo od nas,jel svi bosanci Bosnjaci idu u srbiju pjevati,jel dzejla ramovic vecinom u srbiji oni imaju interes i idu tamo ko vise nudi,A zrtvovanje gospodze aide corovic bacanjem jaja na mural mladica smo zaboravili,Jos Su je htjeli u zatvor stpati,nije ih dzejla bacala jaja neboj se vec Aida IZ sandzaka.
Igra i Mile za Bosnu. Sve cini da ukine RS
1........Sandzaklije imaju različito porijeklo. Ovi iz Prijepolja, Pljevlja, Priboja, N.Varoši, zapadnih i centralnih djelova B. Polja i Berana potiču većinom tj. dominantno od starosedeoca Srba i Crnogoraca.
2......Dok ovi iz N.Pazara, Rožaja, Tutina, Sjenice, Plava i istočnih dijelova B. Polja i Berana potiču većinom od albanskih doseljenika Malisora iz sjeverne Albanije doseljenih krajem 17. i u prvoj polovini 18. stoljeća na prazna imanja iseljenih Srba u velikim seobama 1690 i 1737. godine, osmanska vlast je naseljavala albanske Malisore.
Igra za svoju drzavu a ne ovi srbi zive u Bosni a igraju za Srbiju Domovina je gdje zivis a otadzbina odakle ti djedovina
Pa savez ti vode Srbi ! A ima i igrača ! Šta hoš više ?
2............. Cak sta vise antropološki i fizički viđe se albanske face kod istočnih Sanđzaklija. (Genetika, literatura o njihovom porijeklom , fizički izgled, tipične albanske face i svi u porodici znaju da su porijeklom iz Albanije. Oni su do prije Drugog svijetskog rata nosili albanske bijele kapice.
Pjevaj onda... Boze pravde.
Bošnjaci vole Srbiju i dive joj se ! Al da niko ne primjeti !