gooUser1709215914
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
29.02.2024.
Komentari
121
Komentari korisnika
Samo pišete o ovim glupostima dok ni jedna objava o evropskom prvenstvu u karateu koje se održava u Zadru od 8. do 12. maja, Anes Bostandžić i Ilma Rahmanović se bore za broncu u subotu, znate li vi to.Vas ne zanimaju naši sportaši već neke tamo Severine,Hane, eurosong.
Klixe, more li malo koja objava o Evropskom prvenstvu u karateu, počelo je 8. i traje do 12. maja a još ni jedna objava o tome, Anes Bostandžić se bori za broncu u subotu, Ilma Rahmanović također.Vas to ne zanima, nego neki eurosong, koliko koštaju Severinine cipele, Milanović i druge gluposti.
Nismo,u karateu rasturamo.
Pa to su vam ti lijepi Ukrajinci, oni kojima su bošnjaci nudili smještaj,a ljude iz Libije, Avganistana, Sirije i drugih arapskih zemalja,Afrike bi najradije sve protjerali.Kako to da tako fini ljudi rade takve stvari,to inače samo arapi rade.
Haj ne seri, eto mi kao svi fini ljudi,samo da vam je za sve okriviti migrante.
Ma nisu oni ništa bolji, samo se prave fini i hoće da imaju dobar ugled u svjetu, a za većinu njih su ona šestorica što su presuđena za zločine nad bošnjacima heroji.
Ništa ti ne znaš, ovo je stara zastava BiH korištena do 1998. pod tom zastavom su nas mnoge zemlje priznale, a ukinuli su je jer je smetala dušmanima BiH, posebno četnicima po republici srpskoj.
Čuo sam negdje za ovu državu, ali nisam znao gdje se nalazi, niti ništa o njoj, sad sam malo gledao po internetu.Vidim da baš lijepo glavni grad Port Vila izgleda,ima negdje oko 50 000 stanovnika na dosta malo površinu, ima puno kafića, restorana, trgovina.Inače u ovoj zemlji broj stanovnika brzo raste, 2005 je bilo 211 000, a prema podatcima iz 2022 ima 326 000 stanovnika.Da imam para rado bi je posjetio, blizu je Australije.
Obranio dvije dobre prilike, kakvih sedam zicera, jednom pucao u vanjsku stranu mreže, jednom slab udarac direktno u Šehića,uostalom šta je ova jedna dobra partija naspram mnogih loših i to u dresu reprezentacije.Previše riskira,počne driblati igrače pa se spetlja, čeka da igrač dođe skoro do njega i onda ispuca i to skoro uvijek prvom našem igraču koji je do njega, istrčo protiv Luksemburga skoro na pola terena, možda ja griješim, ali tačno imam osjećaj da to namjerno radi.
Svaka čast.