Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisao bih ovo, da se ja pitam. Koliko je lijepih akcija prošlo ako se igraču nos ili pertla nađu u ofsajd poziciji. A za ovo igranje rukom sasvim OK, i tu se VAR zloupotrebljava
@Hirurg124 Opet ćemo imati milimetarska zaleđa i "nezaleđa", samo će sad biti "ostao mu čep od kopačke u ravnini pa nije zaleđe", a ne kao do sad "vrh kopačke u zaleđu". Ništa manje sporova neće biti. Ono što je problem je da ne postoji tehnologija koja može 100% pouzdano mjeriti milimetarska zaleđa niti trenutak kad je lopta upućena u igraču.
@Hirurg124 ja bi malo i go povećao 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teško da će ovo rezultirati većim brojem golova. Pravilo favorizuje napadače, stoga će se ekipe morati defanzivno povući, zadnja linija bit će bliže golmanu.
Ko da gledam Žoze Čmarinjo ce u nekom finalu Liga kupa (jer to mu je maximalni domet u zadnje vrijeme) primiti gol iz pozicije gdje je cijeli igrac iza odbrane osim šake jedne ruke i go ce biti priznat i on ce izgubiti trofej. Onda ce mu opet Wenger biti kriv sto postoji hahahhaha
ovo za zaleđe odmah primjeniti,tko će više šicati u centimetre i manje i raspravljati,..što je više moguće svesti možebitne dvojbene situacije na minimum
Ma pusti ovo. De nam reci kada ce opet ganjati loptu? Hocu da poludim bez fudbala!
ma treba opsajd skroz ukinuti a ne da real na opsajde godinama uzima titule
Valja opet privuci musterije
Fudbal tj nogomet. To vam je onaj sport kada Hrvate gledate na TV-u. Npr finale SP u Rusiji.
@desetogtravnja Na tronu moze biti samo jedan....kako jedna grupa kaze, ostalih se i nesjecam.
NIJE BIO OFSAJD PROTIV NIGERIJE!
Pa isti klina.c... Do sada nije smio biti nokat noznog prsta u opsajdu, a od primjene novih pravila gledati ce se dal mu guzica kaci liniju ili ne kaci... Isto nj.era.
Mario Gomez, Luka Toni I Pipo Inzagi na aparatima
Daj prvo sa vatru spustimo. Izgibosmo.
jb te to pravilo... i onda ce biti paaa kako je ofsajd vidiš ostala ruka ISPRED zadnjeg igračaaa hajmo sad to mijenjati. treba staviti ofsajd kad je bilo sta osim ruke u ofsajdu, svaka druga ideja je kenjanje po igri fudbala, i umanjivanje kvaliteta taktike i odbrambenih igrača.
Pa ni sad se ne broji ruka u ofsajdu, samo dio tijela kojim je moguce postici gol.
@ACDeminutive Treba uvest igru bez pravila i to je jedino posteno.
Sad kad u nasoj ligi pocnu padati golovi. Mozda cak prodje i jedan vjeciti derbi a da ne bude 0:0
Najbolja bi opcija bila da se samo noge gledaju, jesu li iza ledja odbrane ili ne
@1921User Zavisi ko igra!
Sta rade od fudbala
@ExSuicideB0mber Šta rade?