Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporovak
Dok mu sisa ne naraste nema nista od fudbala. Dobar je on ipak, sretan mu oporavak.
Cuvaj pare Mumi i pametno investiraj, mlad si
Sjecam se kako je bljesnuo na svjetskom u Brazilu,bio top.Krenulo ga,otisao u Englesku,bila pred njim karijera.Ali,prgava narav,babo i njegovi biseri,nepotrebna negativna energija,povrede i postade trecerazredni igrac. Poradio je na sebi u poslednje vrijeme,smirio se,posvetio vjeri,ali sa ovom povredom i godinama kasno je za neki napredak u karijeri. Steta,meni licno bio jedan od favorita za standardnog u reprezentaciji.
Zao mi je svakoga ko se povrijedi, ali ovaj nikada nije bio igrac za reprezentaciju. Sto brzi oporavak!!
To je to... Imat ce 34 godine. Gotivio sam ga, ali istrosen potencijal... Poput Balotelija
Balotelli jest idiot ali zna igrati,ovaj kloc ima 3 dobre tekme u karijeri. Decko je pogodio zvakom reprezentativca Andore!!!
Kakav je ovo igrac bio. Bas nam je ovakav jedan trebao, da ide glavom na loptu. Zato se i povrijedio, isao na svaku loptu kao na zivot.