Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''srbijanski desni bek'' ...''Njegova pozicija je zadnji vezni, a dobro se snalazi i u ulozi stopera. '' Stae klixovci sinoc se popila koja vise ;)
hehehe dobro je ispravili ste se ;)
Bili na slavlju Slobodinih navijača.
WELCOME TO RAJVOSA!
Ajde Miroljube nek je sa srecom i budi umeren, ne preteruj sa Sarajkama. Opasne su vrlo...
Istina. A ako mu bude trebalo sta na brzaka, nek navrati do Lukavice i Pala. Tu sve cekaju sirom rasirenih nogu, a i dobre su sto jest jest. Bolje od ovih Sarajki iz centra.
e samo vam je jos miroljub falio
snazno se sarajevo pojacava sljedece godine ce cak uzboriti 2. pretkolo evropske lige dok ih "snazni" predstavnik nekih od najjacih liga ne izbaci npr. lihtenstajn, malta, luksenburg itd...
miroljube puno sereš,tvoje je samo da se prekrstiš kad kročiš na teren koševskog groblja
Majstorović je najavio vrelo ljeto,prema tome bolje vam je da platite račun za vodu inače ćete krepati. Što znači da ćete se usmrditi pa ćemo morati raditi i dezinfekciju i deratizaciju grada.
Neces se ti prijatelju tu dugo zadrzati dogodine tebe Sarajevo prodaje Celziju :)
ONI TI GA PUŠE KOSTIĆU !!!
Znam, ćao.
ALLAH JE NAJVECI .. O CUJTE VI NEVJERNICI !!!!!!
he?!
dobru bradu ima ovaj Miroljub..svaka cast..laka za odrzavanje
Možda i hoće, ali ako pređeš na islam. U suprotnom će te popljuvati za par dana. Živio Izrael! Pozdrav iz Zenice.
Hebo ti klub gdje su puna usta patriotizma a domacih igraca ima samo u kadetskom timu.ovo tanovo sarajevo ko da je iz cacka ili kragujwvca a ne iz sarajeva....
o kompleksaš i patriota
Treba se zapitati ko to normalan jos uvijek misli da je nasa liga kvalitetna?!!?
"Upoznat sam s Premijer ligom, smatram da je kvalitetna". Ocito da nisi upoznat.
U podnaslovu desni bek,a u tekstu zadnji vezni i stoper!Mora da vam je Pape diktiro tekst!Tako i Tino od ofanzivnog veznog posto zadnji vezni!