Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super mario stanić igračina šteta što mu nisu dali da igra u bih repki
bil' mu ti dao? on tebi bi!
nije više igrač
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije potrebno biti fudbalski strucnjak ili nekakav selektor da bi se primjetilo da je Safet Susic napravio neke greske prilikom sastavljana spiska za Brazil, isto kao sto nije potrebno biti bankar ili racunovoda da bi se primjetilo da nas vlast potkrada vec 20 godina. Samo zato sto smo pod njegovim vodstvom ostvarili najveci uspjeh i plasirali se na SP, to uvazenom selektoru ne daje za pravo da se opusti i koristi reprezentaciju BiH za licne interese. Uostalom svaka cast Safetu Susicu na postignutom uspjehu, ali najveca zasluga za plasman pripada igracima.
Za razliku od političara koji nas uporno vode na dno dna, Sušić je uradio ono za šta je plaćen. Vodi nas na svjetsko prvenstvo, za razliku od susjedne nam genocidne komšijske svrbije. A i 'rvate je pronosalo kad su dobili Island u baražu (ili su kao i uvijek imali dobru "žnjoru" = vezu). Prema tome, Pape je kvalifikovan i ima sva prava da uvrsti na spisak koga on hoće, a ne koga bi pojedini kladioničari pozvali. Sory, vaša ne pije vode.
Iskreno receno Susic je imao dosta srece sa ovim plasmanom. Drasticno je kiksao u Zenici protiv Slovacke. Tu su se vidjele njegove prave sposobnosti kao selektora. Na svjetsko prvenstvo idemo zahvaljujuci pukoj sreci kad je Hajrovic raspalio pa lopta zavrsila u mrezi. Pape ima sva prava da uvrsi na spisak koga on hoce, to je tacno, ali ja se nadam da ce nakon svjetskog prvenstva izgubiti ta prava bez obzira na plasman nase reprezentacije jer je taj isti Pape zloupotrijebio svoja prava kada su odredjeni igraci u pitanju. Samo zato sto nas vodi na SP to mu ne daje za pravo da reprezentaciju koristi kao lansirno podrucje porodicnog biznisa.
Ko god ima dilema zašto je pozvan me smeta Tino Sušić neka pročita članak: http://www.jutarnji.hr/sven-tino-susic-na-meti-hns-a--hvala-gracanu--ali-ja-zelim-s-bih-na-sp-u-brazil-/1136023/
Na komentar šumadijskog smrada koji kaže da su već rezervisane karte Bosanskoj reprezentaciji za nazad kažem ovo: Za razliku od Svrbije, Bosna će vidjeti Brazil, pa makar izgubili sve tekme sa 20 razlike a ne dali nijednog gola. Crknite GENOCIDAŠIIIIIII!!!!!!!
Gdje je Semsa? Hajd meni, evo flasa loze...
I ja nekako mislim da nikako nije trebao zvati ovog bratića. Mogao je pretpostaviti da će to narušiti atmosferu. Znamo koliko je narod već ubijen u pojam nepotizmom tako da ne želi ni naznaku toga bar u reprezentaciji. I meni sama rasprava oko ovoga ostavlja gorak ukus.
ČUJEŠ LI SAFETE NIJE SVETINJA TVOJA PRIVATNA KOMPANIJA
Kad bi budeš selektor ti zovi Marijanu i trenera od 80 godina (sve iz Rokijevih filmova), da igraju za reprezentaciju. Pape je ove momke proveo kroz kvalifikacije i odveo na svjetsko prventstvo. Kad ti budeš trener, ako budeš isto tako uspješan ja ću braniti i tvoje mišljenje kao i njegovo. Do tada, zadrži ga za sebe, ne dosađuj.
Koliko utakmica ima Tin-Tin Sušić, pa da zasluži prvenstvo? A Mirso? Usput Hajduk gubi utakmice od Istre kući....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan je pape ..crknite dusmani ....
Jeste jedan jedini ali kao igrac.. Nisu svi dobri fudbaleri postali dobri treneri ili dobri selektori. Ko igrac velicina , ko selektor i trener nula.
Jedan je ADŽOBpozdrav iz Splita
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
brzo ce Bosna kuci karte su vec rezervisane
Neko karte iz Brazila a neko iz "bioskopa".
iz bioslopa nego sta...izasao je novi srpski film bice hit u jEvropi zove se Mamula...to mora da se ogleda
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
friz zvani cukin liz
meni je kul
i ti se razumiješ u frizure ko taj tvoj cuko.
Ma nema brige dok su tu Tino i Avdija, ne moze nam nista kombinovani sastav Brazila i Argentine!
sramota da se mene ništa nije pitalo!
ja kao klix selektor mislim da je ovaj čovjek u pravu.. reprezentacija je svetinja.. ali sta cemo sad kad je pape pozvo bratica i jos par koji nisu zasluzili iz sejine menadzerske agencije.. ne treba sad stvarat napetost pred svjetsko.. ali ako se obrukaju tamo onda treba zasut na papeta i drvlje i kamenje kad se vrati.. mada sumnjam da ce smjet doci u BIH.. otiće u francusku
upravo tako...cojk zna !
pa i igraju "najbolji" iz menadzerske agencije Susic. Reprezentacija BiH je marketing za prodaju igraca i postizanje licnih interesa, a ne interesa javnosti
neka si se i ti genocidaš javio, samo nam je falilo tvoje mišljenje (zaokruženo ćirilicom)
Mirso ogranicen si k'o balkon :))) objasni mi odakle ti da sam "genocidas"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)