Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam šta se ovdje osuđuje. pa ljudi oduvijek ovako sklapaju brakove. nit je ona maloljetna nit je on loša partija. današnje mlađe cure se za mnogo manje prodaju ovdje, vožnju bmw-om do šumarka, dopunu, telefon, a kad se udaju iz ljubavi za nabildanog krkana sa sumnjivom prošlošću svi krivi. koji smo mi kvazimoralisti.
Ugovoreni brak kao praksa je sporan.
Ne razumjem negativne komentare. Navijač sam Liverpola i znam nešto o momku, skroman, vjernik, pomaže svoje rodno selo. Udala se da uživa nije da rinta. I ovdje se nešto osuđuje a ok je kad kod nas se udaju za 20-30 godina starijeg zbog novca, itd, prodaju se po društvenim mrežama za lajk. Mladencima sretno.
Nego sta nego ugovoreno. Treba je izj...t svaki bivsi i po komsiluka pa da se uvali moralnom momku i glumi mu sveticu.(takva ce mozda imat sve osim postovanje covjeka.Zato "pucaju" brakovi,kad levati ukljuce klikere i shvate da nikakvu vrijednost nisu donijele u brak. Ne vidim da je puskom natjerao na ugovoreni brak. Muski rode,kako si samo nisko pao...svaka moze lahko da vas izmanipulise,prevare vas puderom i maskarom,al vas razocaraju dusom i djelima.Kasno palite.
Indijanci
Juce ste pisali drugacije.....
mlada jedra, 18 godina, ima da Sadi po cijelu noc
Ako je ovo punac, onda Kanga iam 75 godina.
Imala je izbor, sačekati tri godine i udati se za Sadia ili prupremati glavu za nošenje kofe na njoj
Mane voli &
Oni koni opravdavalju ovakve bolesne stvari nek kceri i sestre udaju na ovakav nacin… mamu vam kozojebarsku
Znaš kako su prije stari govorili: "Bolje jedan dan za čovjeka, nego za nečovjeka cio život!"
Kad izadje crna mamba bice tamba lamba.
Isplatilo mu se što je gradio škole.
Ovo je umnobolno.
Ma svugdje je tako sad, danas 90 posto muskaraca kupi sebi zenu ili novcem, dobrim statusom i sl, ubito sve se svodi ja tebi ovo, ti meni ono.
Cuj komentara,a svi bi da zene djevice ,Mi najbolje treba da dajemo komentare