Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze, samo sto psg nije ni leganes ni celta vigo
Realno može Barcelona postić 6 golova protiv PSG-a,ali uz primljenih barem isto toliko....
ŠTA GA SKIDAS KD JE BARCA DOBILA.................FUJ
navijaci barse kakva vam je tekma?
glupost godine
glupan_96@ nick ti je bas odgovarajuci
Vece su sanse da moja baba iz groba ustane nego da Barsa prodje
Laka joj crna zemlja, i njoj i Barci
nemoj izraditi enrigue stavljam stoju na prolaz barce,pm3 i da će mesi zabiti.
@Ja sta mai... vidjeli smo arsenal a vidjećemo barcu.............večeras!
@Ja sta mai... zbog tebe sam uplatio još jedan listić samo što su kvotu za prolaz barce sa 10 skinuli na 8 i nema spajanja da mesi da goli da ima više golova.............ja sam stavio opet stoju samo na prolaz barce ako ne prodje tebe častim stojom a reći ću ti gdje će preuzeti lovu ako si iz sarajeva ako nisi šaljem tita mi svjedok mi je klix
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Luisa je napala pticja gripa izgleda da ga opasno zarazilo.
Nada zadnja umire. Nada dies last, as they say. Tako treba, bit optimist. I sta ce reci, gotovo je, ne treba ni igrati, hajmo kuci. Al ova je dobra - "Imamo mnogo sistema igre, ali ne želim ništa otkrivati." Mnogo sistema, al ja mislim da ce biti Neymar, Suarez i Messi u napadu, i dodaj njima. Ko zna, posto imaju mnogo sistema naravno.
Jos su tri boda u igri, reko bi popularni Pape!
Igrati i navijati svim srcem za klub a negdje u sebi ne vjerovati i nadati se da možeš sve dostici je nemoguce. Barca to može a da li će smoci snage i sreće sutra ostaje da vidimo. Visca El Barca...
ne treba se zalijetat...
Ha ha.
pa oni bi jedino mogli proci uz njihove sudije, sa onakvom igrom PSG osvaja nadam se da ce unistiti barsu
Čim pominješ sudije pretpostavljam da si navijač prljavog Reala... Obično a posebno ove godine nemate pravo izgovoriti riječ "sudija" jer su vam ove godine donijele pregršt bodova i s Marsa se vidi da vam štimaju ligu koju niste osvojili vijekovima. Od Reala moraš biti bolji za tri koplja da bi osvojio njihovu privatnu ligu. Ali eto Barca je uvijek za tri koplja bolja pa će je osvojiti i ovaj put. Crknite od muke.
nada uvijek umire zadnja :)
Moze. Al je problem sto cete primti jos koji.