Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rekao Mate Parlov: kako ja mogu biti nacionalista,kada sam prvak svijeta! Nikada bolji neće uvrijediti goreg nego samo obrnuto
Kakva mu je to imbecilna izjava, bas je obrnuto, ljude doticu bolji od njih a za gore ih boli k
Ne ba nije fasista ,Covic ga voli...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja konto Juka Prazina Allaha mi
Vaš? Imbecilno razmišljanje tipa mi, vi, oni…
zločinci su uzepeovci, agresori, genocidashi tj Srbi i Hrvati!😎
Kolko je onaj Osim gurao ovog Zlatka dok je bilo puno boljih centarfora u ligi. Jugoslavija bi uzela svjetsko u Italiji 90, I mozda rata ne bi bilo, da nije Osim bio trener.
Zlatko Vujović, gospodin bio u kopačkama, gospodin ostao, samo pročitati njegovu izjavu i vidjeti kulturu i rječnik iz sistema gdje je odgojem i sadašnjeg.
Pa Hajduk su osnovali Srbi. Livaja se zbunio. :)
To neki tvoj Hajduk u Donjoj Nedođiji. Ovaj je osnovan 1911. godine. Osnovan je pazi to u Pragu. Samo razmisli koja je vlast bila 1911. gov__ru.
Manite se vise nacionalizma. SVI! Svima bi nam ljepse bilo da postujemo jedni druge. Jebote, jel' mislite da cete zivjeti 100 godina? Uzivajte u ovom zivotu u ovom cudnom vremenu, dok jos mozete....
Livaja nova legenda
Split se pretvorio u neo faš...gnijezdo....ni traga od onog starog Splita .Brukaa.Nikada neće moći prismrditi Dinamu...mali ostaje mali
Zato sto se u Split naselilo svega i svacega, a najvise BH katolika koji na svu silu hoce da budu hrvati !!!! A nikad to nece biti
seljački je postupio
Pa to je bratija....sto Im smeta ???? Ružno jeste,uvredljivo jeste,mizerno jeste ...ali zar se bratija ne vole ???uzp-črp!!!
Igrao im Beara i bio legenda, igrao im Holcer Dragan isto i bio kapiten. Braca Vujovic, cuveni Slavisa Zungul... Sve Srbi. Da ne nabrajam dalje. Eto u sta se pretvorila ova neoustashka drzava vodjena negatorom medjunarodnog suda pravde navodnim pravnikom.
Beara se deklarirao kao Hrvat. Holcer je Slovensko-Talijanske- Austrijske obitelji. Koliko znam i Vujovići isto.
@Area Ma hajde? Opet neka nova hrvatska povijest??? Holcer dosao iz Radnickog iz Nisa kao cistokrvni talijan valjda??? Vujovici - tradicionalno slovensko prezime valjda. To nesto mijenja inace vezano za shovinisticki ispad i pjevanje sadasnjih "navijaca" Ajduka???
Fazlija mi ušoa u uho, ništa ne čujem nego: helikopter, helikopter...
Jel isto tako osuduje Zvezdu i Partizan kada na svakoj utakmicu slave Ratka Mladica
Gol riješin, MARKO LIVAJA! Ubijen balunima, MARKO LIVAJA!